Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zpět v New Jersey chrání Kamala Kamrana před hrozbou Úřadu pro likvidaci škod. (Disney+)

Recenze (16)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo ukončenie vv typickom MCU štýle, i ke´d škoda lebo tá prvá časť v škole pôsobila fakt zaujímavo, ale trošku škoda, že potom to nabralo typický CGI marvel smer ale šak no rátal som s tým a aspoň oceňujem, že tu opäť kamala použila svoj plánovač. Potitulkovka s kravkou Denvers tiež celkom príjemná a úprimne som ju ani nečakal. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. a poslední díl první série, a prozatím i celého seriálu. Kamran prchá spolu s Brunem, kamarádem Kamaly, před takzvanou Likvidací škod, skupině vzbouřenců z policie, vedených ženou, jež ze všech sil usiluje o zničení jakýchkoliv nadpřirozených bytostí. Aby byl ušetřen, pokouší se naše hlavní hrdinka spolu se svými kamarády vytvořit plán na jeho záchranu. K němu patří i Nakia, nynější předsedkyně místní Mešity, a Zoey, influencerka s miliony fanoušků. Nejen díky ní, ale i jim nedokáže vůdkyně skupiny Likvidátorů včas dosáhnout na své cíle, tudíž se setkává u svého šéfa s nepochopením, a logickým vyhazovem. Kamran ale přesto raději prchá co nejdál z města, zatímco Kamala se dozví mnohé o svém jméně, a od Bruna i o překvapivé novince: není tak úplně Džin, spíše Mutant (...). 50 procent, další slabý díl. Snad jsme se dočkali i trochu legrace, ale vše bylo určeno spíše dvanáctiletým dětem. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nezvládnutý konec seriálu. Kamala s Kamranem utíkají před úřadem pro likvidaci škod a to je celý díl. Pokud jste fanoušky digibordelu tak budete mít radost jelikož ta závěrečná scéna bije do očí svou nechutností pokud Vám vadil digibordel v Strážcích Galaxie 2 tak tohle je několikanásobně horší. Scéna ve škole je trapná a k smíchu jelikož to, že několik fízlů nedokáže zatknout hned zhruba 5 civilistů a nechají ozbrojení po sobě střílet softbalovými míčky ukazuje na jejich stupiditu   Dále pak seriál si sere na vlastní píseček tím, že Kamala řekne kdo je a všichni jsou s tím úplně v poho ačkoliv v předchozích dílech říkají, že být její matkou tak se stydí a považují ji za hrozbu. K čemu se tam řešil vůbec ten závoj byl tak ve 3 dílech vyřešil se v jednom tím, že skoro všichni umřely a pro seriál nebyl vůbec podstatný? P.s. co to bylo za potitulkovku wtf? 40 procent ()

lilflipdrip 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvel zase a opět nezklamal. Je to hrozný, pokud se podíváme do budoucna Marvelu a jakou hypotetickou roli by Kamala (Iman Vellani) měla do dalších příběhů a pokračování již v hodně rozházeném Marvelu, tak si nejsem uplně jist co by tam dělala. Když se podíváme na samotný fakt že Scarlet Witch (Wanda) během minutky zabila Captain Marvel v druhém Strangeovi tak jak dlouho by asi vydržela Kamala, zkrátka by si ani neškrtla, celkově mi přijde Kamala dost slabá a oproti jiným postavám Marvelu nemá defakto žádnou šanci. Ted k samotnému seriálu, seriál pokud se zapozorujete nemá vlastně žádného pevného záporáka, dobře máme zde skupinku naprosto nechopných Džinů ale ti jsou tam na dvě epizody a absolutně ničeho nedocílí. Potom zde máme další ₉₉Dimenzi⁶⁶ (Nový svět) o kterém se aboslutně nic nedozvíme a je nulově využitý, sice nevím kolik těch dimenzí, světů, multiversa, časových linek ještě bude ale Marvel by se měl začít soustředit na jednu nebo dvě věci a né ten svět rozdmýchávat ješte víc než je, seriál byl zbytečný, ohraný a nudný, Zbytečná zápletka s koncem světa, kdyby tomu dali přímočarý a zajimavý příběh, tak by to dopadlo stokrát lépe než klasický Marvelovský děj. Velká škoda zkrátka nevyužitý potenciál. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ZÁKAZ VSTUPU VŠEM FANOUŠKŮM ORTELU!!!! Finále Ms. Marvel dorazilo, vrátili se režiséři prvního dílu Adil a Bilall (Mizerové navždy i chystaná Batgirl) a a vytvořili solidní tečku za fajn MCU seriálovým originem, který otevírá dveře k další kapitole MCU, jednomu velkému brzkému crossoveru a v součtu naznačuje, že postava Ms. Marvel má pořád do budoucna solidní potenciál. I když byli obavy ještě pár týdnů nazpátek na místě, sluší se jen radovat z toho, že Ms. Marvel dopadla jako velmi slušný seriál, který jen nezapadne mezi to nejlepší, co kdy vyšlo z dílny Marvel Cinematic Universe.   Závěrečná 6. epizoda Ms. Marvel skutečně funguje jako tečka za originem, kdy se Kamala Khan v podání Iman Vellani definitivně stává titulní Ms. Marvel. Šestá epizoda v součtu dle očekávání funguje spíš jako dodatek, přesto jsou její události skutečně klíčové a především akce působí v šesté epizodě dost možná nejvelkolepěji. Dynamika mezi postavami je nadále zábavná a Iman Vellani potvrzuje, že je pro ní titulní role jako stvořena.   Samotné 6. epizodě poté předchází nápis, že zobrazené události mohou některé diváky rozrušit a dává smysl proč. Fakt, že je hlavní hrdinka muslimka hraje i ve finále seriálu velkou roli a nadále se s tím pracuje sečtělým způsobem. Především v moment, kdy se celá muslimská komunita zastává hlavní hrdinky a snaží se celou muslimskou komunitu o poznání polidštit. Ano, pro fanoušky Ortelu půjde o další prodloužené utrpení a politické podkuřování, je to celé ovšem zobrazené tak sympatickým a lidským způsobem, že se tento moment musí ocenit. A ze všech emocionálních momentů z celého seriálu patří skutečně mezi možná ten nejsilnější. I když moment mezi Kamalou a jejím otcem na střeše představuje silnou konkurenci.   Postava Kamrana v podání Rishe Shashe naopak v průběhu působí skutečně tak trochu navíc, především proto, že se děj pořád primárně soustředí na Kamalu a na řešení Kapranových problémů tak pořád úplně nezbývá čas. O to sympatičtější je ovšem pozorovat, že se Kamala konečně pořádně naučila používat své schopnosti a rázem vyvolá natěšení na pokračování Captain Marvel s názvem The Marvels, aby Kamala měla další šanci své nově nabité schopnosti spojené s nově odhaleným původem pořádně využít.   Ms. Marvel tak v součtu působí jako seriál, který dopadl nejlépe, jak mohl. V kontextu širší tvorby MCU může pořád tak trochu působit jako černá ovce, především i díky slabším záporákům, přesto je to pořád velmi fajn seriál, který dokázal představit novou sympatickou členku MCU...... ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama