Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Recenze uživatele dO_od k tomuto seriálu (2)

Ms. Marvel (2022) 

// Film by tomu slušel víc, záporáci jako obvykle celkem matní, ale ta hravost skoro jako v Into the Spider-Verse ledacos zachraňuje. Finále suverénně nejlepší epizoda. Celkově tak 6,5/10. ()

Trable mileniálů (2022) (E01) 

// Dobrý, ale zatím snad nejpomalejší rozjezd ze všech těch marvelovských seriálů. Reprezentace je důležitá a myslím, že jsem ještě nikde neviděl sympatičtěji vyobrazenou muslimskou rodinu než tady u Kamaly, ke konci jsem si dokonce pohrával s myšlenkou, že bych se chtěl začít učit mluvit urdsky. Bokem toho je to ale zatím jako epizoda teenage seriálu ze světa Avengers, ve kterém se ovšem nic superhrdinského ani jinak akčního nestane. Od režisérů třetích Mizerů jsem zkrátka čekal něco víc. Potenciál tam ale je, o tom žádná. ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama