Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Recenze uživatele lilflipdrip k tomuto seriálu (2)

Trable mileniálů (2022) (E01) 

Už z prvních trailerů jsem věděl že Ms. Marvel nebude můj šálek kávy, po shlédnutí prvního dílu jsem si tuto teorii absolutně potvrdil. Od první minuty vlastně až po konec mě to hrozně nudilo, příběh se doslova a do písmene motal jen kolem avengersconu kam rodiče nechtějí pustit hlavní hrdinku, to by nebylo to nejhorší ale udělat z téhle nesmyslně natahované zápletky a problému dílu emoční a dramatickou aférku bylo zkrátka hrozný, to co mi utkvělo v paměti byl skok Kamaly z okna a zlomené větve. to co musím pochválit byli animace které tomu dodávají osobitý styl a docela mě to bavilo, jelikož tyto animace moc nemusím tak je o to víc smutné že právě to mě na tomto díle bavilo nejvíc. Herečka Iman Vellani mi do této role absolutně nesedla, necítím z ní takřka super hrdinský vibe který je podle mě docela dost důležitý. Taky musím zmínit získání moci, Kamala najde na stole krabici kde nám vlastně bylo řečeno že krabice byla odněkud poslaná, ve které leží náramek který si Kamala vezme na avengerscon jak jinak, lépe řečeno nejhorší získání moci které nám zatím marvel doposud podal. ()

Nic není normální (2022) (E06) 

Marvel zase a opět nezklamal. Je to hrozný, pokud se podíváme do budoucna Marvelu a jakou hypotetickou roli by Kamala (Iman Vellani) měla do dalších příběhů a pokračování již v hodně rozházeném Marvelu, tak si nejsem uplně jist co by tam dělala. Když se podíváme na samotný fakt že Scarlet Witch (Wanda) během minutky zabila Captain Marvel v druhém Strangeovi tak jak dlouho by asi vydržela Kamala, zkrátka by si ani neškrtla, celkově mi přijde Kamala dost slabá a oproti jiným postavám Marvelu nemá defakto žádnou šanci. Ted k samotnému seriálu, seriál pokud se zapozorujete nemá vlastně žádného pevného záporáka, dobře máme zde skupinku naprosto nechopných Džinů ale ti jsou tam na dvě epizody a absolutně ničeho nedocílí. Potom zde máme další ₉₉Dimenzi⁶⁶ (Nový svět) o kterém se aboslutně nic nedozvíme a je nulově využitý, sice nevím kolik těch dimenzí, světů, multiversa, časových linek ještě bude ale Marvel by se měl začít soustředit na jednu nebo dvě věci a né ten svět rozdmýchávat ješte víc než je, seriál byl zbytečný, ohraný a nudný, Zbytečná zápletka s koncem světa, kdyby tomu dali přímočarý a zajimavý příběh, tak by to dopadlo stokrát lépe než klasický Marvelovský děj. Velká škoda zkrátka nevyužitý potenciál. ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama