Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně zbrklé a uspěchané. Z právničky se stane Hulkyně doslova ze sekundy na sekundu a o patnáctisekundové záporačce se radši ani nevyjadřuju. Celé to kvůli krátké stopáži působí spíš jako minikomiks na poslední stránce novin (skeče s Garfieldem např.), než nějaký plnohodnotný seriál. Hlavní hrdinka navíc nějakou pokoru nebo úctu zrovna dvakrát nepobrala, všechno zpochybňuje, Hulka zesměšňuje. Zatím fail. Trefný rozbor udělal uživatel Th3T3mpt3r . ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná první epizoda. Dostal jsem tak nějak to co jsem čekal, nic na víc, ale ani nic co by mi tam vyloženě vadilo. Origin ve smyslu získání schopností za mě celkem nezajímavý a rychlý, ale to zase vyvažuje srovnání se s schopnostmi, čemuž se věnuje celá epizoda podpořená úžasnou chemií mezi Jen a bratrancem Brucem. Navíc je na konci naprosto geniální potitlukovka, která je vtipná nejen v originále, ale dokonce i v českém dabingu. ()

Reklama

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jak She-Hulk přišla ke schopnostem je divný a pokud to není podle komiksu tak nechápu koho to napadlo. Samotná She-Hulk mi je nesympatická, ale to je asi pouze moje preference. Část s Brucem v Mexicu mě bavila, ale zároveň srala kvůli toho, jak si z něj dělala prdel a neměla žádný respekt. Hlavní příběh zde nebyl vůbec ani započat, takže to nemá cenu probírat. CGI u  She-Hulk je otřesný bohužel, naštěstí je tam Bruce, který ho má tak 100x propracovanější. Zatím dost průměr. ()

Karlosik_4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak nedokáži určit, na co si seriál vlastně hraje, některé pasáže působí úmyslně a vtipně špatně, některé ale zase jen prostě špatné jsou, a tím podtrhávají ten první druh. První záporák je jako co? Paní co vypadá že utekla z přehlídku alternativních kostýmu k ABBA? Doufám že zde bude aspoň vysvětleno co a jak. Efekty od Marvel studia opět slabší ale konečně máme něco víc k Hulků, obecně. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je lehce uspěchaný, určitě jsem nečekal, že důvod, proč se sestřenka přemění v She-Hulk bude tak... připitoměle... jednoduchý. Prostě bum a bylo. CGI občas pokulhává a i já už si začínám říkat, že je čas, aby nám vrátili našeho starého Hulka. Maslany je kost, je za mě docela divný to říct nahlas, ale v zelenější formě je tak o dvě třídy víc sexy :D Jinak mi to asi nevadí na úvodní díl. Závěr avšak opravdu OPRAVDU uspěchaný alá WTF. Hodně slabé 4*, ale cítím z toho dobrý vibe. Uvidíme. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • V komiksech se kombinace Bruce Bannera a Hulka označuje jako Professor Hulk. MCU místo toho používá označení Smart Hulk (Chytrý Hulk). (spacemaster)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama