Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk se snaží zajistit Emilu Blonskému alias Abomination podmíněné propuštění. (Disney+)

Recenze (39)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme za sebou 3 díl z 9 a všechno to je spíše průměrné. Jennifer zastupuje Abominationa  myslí si , že to bude pohodička pak, ale Abomination vystoupí v aréně v Shang Chim a zkomplikuje se to. Na konci máme i záporáky z Wrecking Crew a objeví se i Wong. 60 procent jinak ohledně té potitulkové scény co prý sboří internet nechte si zdát uvidíte twerkovat She Hulk na jakousi sračku. 60 procent ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Ty vole za co mě trestáš. Abomination byl v Incredible Hulk perfektní jako Blonsky, i jako monstrum. Člověk Blonskemu věřil tu kompetivnost s Hulkem a Abominationovi tu agresi a nenávist. Tady je Blonsky rádobyvtipná karikatura a Abomination s debilním CGI ksichtem a blánama úplně mimo. A ta zelená špína je ještě horší. Potitulková scéna jen potvrzuje, že je to čistej trash. Pravděpodobně tady končím. ()

Reklama

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*5/10* Tento díl mohl být lepší, nebýt té sekundární linky (případ Bukowski vs Runa byl naprostý otřes sledovat i poslouchat). CGI v jistých momentech rovněž pokulhávalo, což tak vypadá, že bude jeden z hlavních problémů celého seriálu. Wong a Blonsky byli skvělí. K Jen si stále hledám cestu, snad se více vykreslí v následujících epizodách. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický příklad “když dva dělají totéž, není to totéž”. Pokud si Hulková (zcela korektní CZ překlad Ona-Hulk) hraje na Deadpoola a vede jakože sarkastický poznámky do kamery (aby vlastně shodila sama sebe), NEFUNGUJE TO! Vůbec to není vtipné. Jen to potvrzuje, že scénář ví kde jsou slabiny, přiznává to vůbec nic s tím nehodlá dělat. Nikde totiž není ani náznak nekorektnosti (díky které to právě Deadpoolovi fungovalo). Jediné co fakt zabírá jsou camea. Přítomnost “nejvyššího kouzelníka” opravdu zabrala. A děj? Velký-špatný… ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové nemastné, neslané. Bez barvy (řekl tu někdo zelená?) bez chuti, bez zápachu. Zato mezititulková scéna tentokráte s přehledem odpad. A závěrečný dementní ´´song´´ bez komentáře. Jen tak dál, soudruzi z Marvelu. Až tam začne She Hulk konečně Hulkovati...dejte mi vědět. V těch nejlepších comicsech je totiž dokonalá rovnováha mezi právničením a superhrdinskou akcí. Zde je zatím jen to právničení (ne, že by bylo nudné) a to je blbost, když máte jen 9 dílů, z nichž každý by měl správně míti ten poměr 50/50. Ovšem zdá se, že ani všemohoucí Feige holt neví vše. Plus za gerontickou Elfku (tu bych dal s fleku do LOTRa, aby Bilbo čuměl) z Asgardu/Nowého Asgardu a ty Emilovy Víly. Ty byly TOP.:))) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Před vězením stojí dodávka zpravodajské stanice KCAV. Stejná stanice se objevuje v seriálu Perníkový táta (od r. 2008). (NiWi)

Reklama

Reklama