Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen navštíví Blonského wellness resort, potká nové přátele a spojí se se svou vnitřní She-Hulk. (Disney+)

Recenze (37)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Není nad to, když banda třicátníků na filmové databázi brečí kvůli tomu, že jednou někdo taky natočil komiksovou oddechovku pro ženský a ne pro ně. Jaká drzost odpočinout si se She-Hulk, která řeší úplně normální nesuperhrdinský věci, má holčičí rivality, trapné kolegy, naplňující práci a ten šílenej MCU svět kolem je tam jen coby pozadí. Ale ne, zoufalci tady budou házet odpady seriálu, který se od prvních vteřin nebere vážně, který konstantně jde proti veškerým očekáváním, a který se nestydí za to být jiný. Grow the fuck up a běžte si to porovnat s hrůzami typu Batwoman, to teprve budete čumět. Anyway, po minulé kýčovitější svatební epizodě přichází další uzavřená vztahovka, která se tentokrát celá soustředí jen na Jen. Tatiana je přitom opět cute, zápletka s telefonem vtipně trefná, man-gang nečekaně sympatický a celých třicet minut mi neslezl úsměv z tváře. Úplně pohodových 7/10. Ať vám z toho třeba rupne cévka. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech dílech konečně zase příjemná epizoda. "Záporná" linka je sice nudná až k uzoufání, ale jinak se znovu povedlo najet na pohodovou atmosféru z úvodu série. Partička z resortu je fajn (dokonce má i svého Lidl Ibru) a jsem rád, že se ten strmý pád kvality podařilo alespoň na další týden zastavit. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je tou poslední v režii Anu Valii, minimálně v úvodní sekvenci se poté projeví slušně sestříhaná montáž, která naznačuje, že se Jen Walters v podání Tatiany Maslany po delší době konečně cítí tak trochu šťastně, vše se ovšem následně nevyjeví jako tak snadné. Především je ovšem nutné se pořád naučit sžít se svou stránkou She-Hulk. A s tím nepomůže nikdo jiný než Emil Blonsky.   Tim Roth je po třech epizodách zpátky a i když jde pořád o zcela jiného Emila Blonskyho než v Neuvěřitelném Hulkovi, Emil Blonsky, který nalezl své druhé já, je v podání Rotha pořád neskutečně zábavný. Rehabilitace pro superlidi je sám o sobě zábavný koncept, Roth poté až buddhisticky smýšlejícího Blonskyho zvládá neskutečně prodat. Různé postavy jako Man-Bull v podání Natea Hurda či El Águila v podání Josepha Castilla-Midyetta poté dvakrát velký zájem zanechat nedokážou, sedmá epizoda v rámci terapeutického sezení dává prostor zazářit Tatiane Maslany, která opět zvládá předvést, že v Marvelu u castingu důležitých postav přešlapy nedělají.   Cenit se poté musí, že sedmá epizoda prozatím dost nejvýrazněji dokáže balancovat mezi humorem a vážnějšími momenty, jen vyvrcholení celé epizody se vydává tak trochu očekávaným směrem a jen staví půdu pro poslední dvě epizody.   Řemeslně zůstává sedmá epizoda pořád jistotou, jistá kreativita je ovšem přítomná například ve zmíněné romantické montáži či montáží s neúspěšnou snahou získat internetový signál. Problémy Jennifer Walters se konečně dočkávají přímého pojmenování a minimálně skutečně v rámci Marvel Cinematic Universe nadále dochází k tak trochu svěžímu pojetí. Všichni sice volají po Daredevilovi, neměli by ovšem seriál automaticky shazovat jen kvůli faktu, že se na Deadpoola musí ještě týden čekat.... ()

Bordoshut odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1/10 – Není to k smíchu, není to už ani k pláči. Sedmá epizoda seriálu She-Hulk mě nechává chladným jako kámen v prosinci. No, to jsem na tuto snůšku hoven možná použil až příliš barvité přirovnání. Dovolte mi se opravit. Tato show mě nechává chladným jako mrazák mraženou zeleninu. Vůbec se mi nechce přemýšlet, jak tuhle recenzi koncipovat, protože by se potom klidně mohlo stát, že nad ní strávím více času, než scénáristka věnovala této epizodě. Moment... kam se poděla scénáristka? Ona už tady ani není? To si jako řekli, že je tak špatná, že to zvládnou bez ní? Nebo si slečna Brown rozhodla na týden orazit? Chytla podzimní virózu? Vůbec bych se nedivil, kdyby ty jednotlivé díly patlali ještě teď, za pochodu. Kdyby se tahle teorie Rychlokvaška potvrdila, přidal bych jim alespoň hvězdičku za časovou tíseň. Bohužel, s tímhle dílem si nikdo zvlášť nevyhrál, je to při sledování strašně cítit. Anebo to smrdí She-Hulk? Abych alespoň trochu konstruktivně zkritizoval tuhle dekonstrukci kvality, řeknu následující: příběh neexistuje, snaha o vážnější téma nezabírá, protože divák nemá Alzheimera a pamatuje si třeba i minulou epizodu, která tedy byla tak vtipná, až jsem to finále málem nerozdýchal, s hlavní hrdinkou neprožíváte vůbec nic, žádný charakter nemá hloubku ani jeden centimetr a... Jéžiš, to mi buší srdce. Přehnal jsem to s kofeinem, anebo se She-Hulk? Ve zkratce: "Zbytečné mrhání časem, nervy a cévkami." ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do čeho se to Tim Roth upsal? Tolik skvělých projektů co Marvel měl a on vleze do toho úplně nejhoršího. Horší jsou snad jen komentáře od lidí, co tento nevkusný hnus obhajují. 2* za Tima a celou partu v resortu, jinak hrůza a bojím se, co provedou s mým oblíbeným Daredevilem. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napsat, že se tvůrci netrefili do očekávání většiny fanoušků MCU, je velmi kulantní popis skutečnosti, že se na ně úplně vybodli. Jakkoliv je Jen sympatická, sledovat holčičí trablestory není ....jak to napsat ... Prostě to neprojde skrze moje testosteronové senzory do té části mozku, která je odpovědná za produkci zábavovinu. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím pochválit práci samotné kamery. Někdo tady nad rozložením scén a přechody přemýšlel a vyhrál si s tím. A ostatní postavy tentokrát poskytly i nějaký humor. Takže ono to jde, když se netlačí na pilu a využije se sehranosti přítomných aktérů. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A další odpad do série už 4 schválně jestli mě to vydrží až do 9 dílu. Jen jde s jakýmsi chlápkem zkontrolovat  Blondskeho, kterému nejde ten přístroj co mu zabraňuje měnit se v Abominationa. Přijdou tam a on jim řekne , že zkratoval jak kopl do elektriky cosi takového tak Jen odchází a dva kreténi co se tam bijou jí zničí auto jelikož opravář dojede až druhý den tak tam s něma je na nějakém sezení a to je celý díl. Jediné plusy tohoto dílu jsou hudba , ale za to hvězdy nedám to si radši ty písně najdu na youtube a nemusím kvůli tomu sledovat tuhle sračku znova a to, že zjistíme kdo je Hulkking pokud Vás to zajímá je to zhruba v 27 minutě cca. Tipuji, že takhle to půjde i   do 8 dílu a v 9 mu nakope prdel během minuty podobně jak to udělala s Titanií . ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen je nútená ísť pozrieť svojho starého klienta lebo sa mi pokazil monitorovací náramok. Spoznáva sa s partiou super hrdinov, ktorý majú nijaký problém a tak sa dostáva na anonymné sedenie aby spoznala svoju vnútornú silu Prevedenie: Opäť kopa balastu a nikam to nesmeruje. Vždy na konci časti sa akože bu-bu-bu stane niečo zaujímavé ale je to akurát trápne. Dávam jednu hviezdu za tú partičku úchylákov. 17% ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmfanouch opět vynechal léky, takže jsme se dočkali další slohové práce, glorifikace hromady králičich bobků a nečekaného šoku/zjištění, že si plete Deadpoola a Daredevila :D. No ale zpět k Sulk. Začínáme Disneho představou, jak žena které táhne na 40 randí (jako náctka, pokud někdo už od začátku přetáčí), pak se dostáváme k zcela zbytečné vycpávce s Blonskym a jeho “projektem”… no a to je vlastně vše. DD zase PRD. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nechápu, v čem je tento sitcom hroší, než jiné Marvel produkty. She-Hulk je příjemná podívaná, nenáročná, oddechová... Jen je dobře ztotožnitelná postava, jejíž problémy jsou zakořeněny ve všedních, každodenních věcech. A na to abych se bavil, se to opravdu nemusí pořád rubat a tenhle díl, s partičkou super týpků, co se snaží překonat své vlastní nedostatky, byl zkrátka subjektivně přímený. She-Hulk zde, i jinde, si jako dílo nezaslouží tolik kritiky. Marvel není jen značka pro jednu skupinu. Tvůrci mají právo cílit i na ''ženské'' publikum a pro gatekeepování, by ve fanoškovském prostoru opravdu neměl existovat prostor. Ne  vždy všechen obsah z jedné frančízy bude pro vás, zvykněte si. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat vztahovka a neistota zo zenskeho pohladu - pohladu Jen. Terapeuticka skupinka a jej postavicky celkom pobavili. Boli tam zaujimave konverzacky to priznavam. Nie vsak uplne to, v co som dufal. Tatiana Maslany je stale k "spapaniu", ale scenar ma az tak moc neberie. 45% ()

SidneyP odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to cenu vůbec komentovat? Myslím si, že kdyby nenahajpovali, že v tom seroši bude Daredevil, tak se většina přestane dívat tak po 4. epizodě. Odpad, odpad, odpad. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomhle díle jsem si naprosto jistá, že tohle je prostě cíleně "holčičí seriál" a pro ty fanoušky Marvelu, co mají rádi akci a napětí to musí být strašné utrpení sledovat. Popravdě, nějak jsem tomu asi přišla na chuť, byť je to zatím poměrně průměrné... ale na Marvel je to prostě něco tak moc jiného, že ten hate naprosto chápu, ale nemyslím si, že si ho seriál zaslouží, je to stejné, jako když si někdo pustí telenovelu, když ten žánr nemá rád. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod s novým přítelem byl parádní. Chválím střih a jednotlivé animace. Za to si to zaslouží stoprocentně jednu hvězdu, druhou za závěr. Prostředek byla výplň, která mě vůbec nebavila. ()

Reklama

Reklama