Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zastupuje Leap-Froga, který se zranil v důsledku závady na svém zakázkovém superobleku. (Disney+)

Recenze (49)

PanTumnus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda. Parádně odlehčený Daredevil, (Při každém jeho zahihňání se nejde hiňat taky.), který je očividně stále tou stejnou postavou ze svého seriálu, která si zde zkrátka užívá tu chvilku odlehčenosti, která Jen obklopuje. Závěr epizody skvělý. Vzhledem k tomu, že znám ženy, kterým se tohle stalo, it hits home for me. Love it! Love it! Love it! ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudem klamať, seriál pozerám hlavne kvôli Daredevilovi , ktorý sa konečne ukázal. Pane bože, prosím nech ho Marvel takto nedod...rbe. Obrovské nadšenie keď zaznel na kúsku jeho soundtrack od netlfixu a pri pár scénach s ním. Ale inak sa mi to vôbec nepáčilo. Dúfam, že takýto bol len kvôli duchu tohto seriálu a Born Again bude poriadne temné a drsné ako sme nato zvyknutí. ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... nedopadlo to. Nikdy mě lidstvo nepřestane překvapovat.. líbí se mi jak jsem psal už u jedné předchozí epizody, že to prostě není dobré a že se bojím, že to je jen otázkou času než epizody budou v černé, (dokonce i jedna epizoda v černé chvíli byla) ale najednou jsem prostě doslova v šoku! Jsou tady totiž takoví, kteří neměli problém dát všem epizodám odpad a potom jenom kvůli jedné nejmenované postavě v této epizodě dát plné hodnocení... dokážu pochopit, že lidi dali lepší hodnocení, ale nedokážu pochopit jak jedna poměrně vlivná postava v Marvelu dokázala vyhrabat tuto epizodu skoro do červených barev. 😐 Zajímalo by mě co se v tom seriálu změnilo a jak by vypadalo hodnocení kdyby se tam ta postava neobjevila.. protože se podle mě jedná prostě o další epizodu She-Hulk, která je za mě pořád spíše podprůměrná 😐 40% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, na co jsme všichni čekali (po té, co byl ofiko představen jako součást MCU v No Way Home), tj. že DareDevil dostává konečně trochu více prostoru v momentálně největším filmovém universu. Paradoxně přeskakuje ze dvou kvalitně nejlepších seriálů Marvelu (vlastní DareDevil a Punisher) do zatím toho nejhoršího. A byl by to právě on, kdo by dokázal vytáhnout díl na 4 hvězdy, kdyby epizoda neměla posledních 5 minut, které ji opět srazily. Abych nikoho nevyvedl z omylu - Murdock v podání Coxe je skvělou komplexní postavou narozdíl od většiny zde přítomných parodií, ale zde kupodivu dokonce fungovaly i základy seriálu a chemie mezi postavami a byl zde k žasu i náznak fungujícího děje, což je něco, co jsem ani nečekal, že by mi She-Hulk mohla dát. Nejlepší díl seriálu, což s přihlédnutím na kvalitu celku není žádná výhra, a doufám, že tenhle nepovedený pokus boření 4. zdi se CGI horším než které nabízel IronMan před 15 lety, končí 9. epizodou. ()

Hellierer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au! Kdyby se jednalo o nějaké What If?, proč ne. Ačkoliv to vizuálně bolí, boření čtvrté stěny je krkolomné a celkově trochu chybí chytlavost. Ale jelikož se jedná o oficiální kánon a pravděpodobně i hlavní vesmír, nejsem schopen přejít způsob, jakým bylo naloženo s Daredevilem. Charlie Cox je zjevně neskonale rád, že se k tomuto hrdinovi může vrátit (a my také), ale po tomto vystoupení se ještě více bojím o jeho plnokrevný návrat a případné vykleštění. Prostě pardon, ale ne! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama