Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen se dostane do problémů se zákonem a pokouší se zachránit ze svého života, co se dá. (Disney+)

Recenze (47)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A poslední díl téhle sračky si zaslouží opět odpad. Po předchozím díle  skončí Jen v cele policie jí nabídne dohodu, že ji nechá být , když bude nosit náramek co jí zabrání být She Hulk a , když odejde z práce na což Jen kývne. Mezitím chce zjistit kdo za tím jejím odhalením stojí a na konci se pobije Hulk , Abomination zmutovaný Hulk King (vypadá příšerně) a Titania pak řekne She Hulk něco ve stylu tohle ne vždyť je to sračka (nejlepší reakce k divákům v celém seriálu) a jde si do Marvelu stěžovat tam se domůže setkání s Kevinem Feigem což je robot (ne není to vtipné jak si Marvel myslí) předtím co zmlátí 3 fízly a  Kevin Feige se jí optá co je pro ni lepší konec ona řekne 10 roků žaláře pro Abominationa a soudní proces s Huk Kingem a objevení Daredevila to se taky stane  a máme konec. Jo ještě se objeví Hulk a Skaar.  0 procent ()

P_Neubauer

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, nevím jak to mám hodnotit. Jednou stranou mě bavilo sledovat She-Hulk jak rozhoduje o svém seriálu, druhou stranou takhle se zápletky opravdu neřeší. Pochopil bych to kdyby to jen něčemu trochu pomohlo ale aby to vyřešilo celý konflikt? Prorážení čtvrté stěny mám rád ale nemyslím si že by to mělo mít nějaký vliv na příběh, a už vůbec ne takhle velký. Návrat jedné postavy zcela zbytečný, představení jedné nové postavy zcela zbytečný, 9 epizod zcela zbytečných. Nehodnotitelné (radši). ()

Reklama

Vampiroza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako konečně to vypadalo na pořádnou zelenou melu ale to co se pak stalo bylo jak dostat pistolí na hřebíky stovkáčem do spánku 🤣 do hajz...je proč? Ztracený čtyři minuty s Kevinem. A malý velký cameo konec? Jo konečně se potvrdil aspoň po spekulacích z června. Bože ale co po tomhle šílenství s těmi postavami bude. Snad po tom fiasku nezmizí úplně ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tohle bylo tak moc meta až z toho mám METAstáze na mozku.... nemám ponětí, jestli to mám chápat jako nějakou konstruktivní sebereflexi, ale v jednom mám jasno: z MCU, mé dříve oblíbené blockbusterové franšízy a továrny na fantastické spektákly, se stal jeden velkej meme – nevtipnej, trapnej, generickej meme. A ne, borcení čtvrtý stěny non plus ultra tomu fakt nepomáhá. A upřímně, láme mi to srdce. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je bordel. Jeden velký nezpochybnitelný bordel, který mnoha lidem udělá v mozku guláš. Začne se stylovým odkazem na seriál The Incredible Hulk ze 70. let , rázem se ovšem okamžitě děj vrací k závěru osmé epizody. Ke kdovíjak vážnějšímu pojetí to celé nevede, humor opět funguje tak 50:50 a především se zčistajasna beze smyslu objevují různé postavy a rázem to vypadá, že se finále režisérce Kat Coiro rozpadne pod rukama. A pak v polovině přijde zvrat. A s tím zvratem přijde mrzení, že přesně takhle meta hravá a zajímavá nemohla být Neuvěřitelná právnička celou dobu. Jde z toho úsměv od ucha k uchu a to i přesto, že mnoha lidem bude chvilku trvat pochopit, co se to vlastně stalo a jak to celé má dávat smysl. Jisté ovšem je, že bourání čtvrté zdi rázem dostává nutnou nadstavbu, kdy rázem nepůsobí samoúčelně a trochu ploše, představení jedné významné postavy navíc stojí za to a vyvolává naději, že by se tato postava mohla již brzy vrátit v Deadpoolovi 3. Finále celé epizody je hodně postavené na principu 'ber nebo nech to být'', kdy spousta lidí sice nastavené karty nechá být, pár šťastlivců se ovšem tímto hravým nápadem nechá pohltit a přistoupit na fakt, že se tu konečně s něčím pracuje tak trochu jinak a minimálně je to celé velmi zajímavé. Člověk si holt jednou stěžuje na generičnost, jednou zase na fakt, že se to celé výrazně vymyká zavedeným pořádkům.  Ani po tomhle kolotoči sice seriál neospravedlňuje fakt, že je vše rázem víceméně smetené ze stolu, postavy se přeci jen objevují tak trochu náhodně a například jedna palčivá otázka celého seriálu je smetena jedním rychlým zjevením, které ani nejde zpracovat, dá se ovšem velmi snadno uvěřit, že je to opět v rámci pravidel nastaveného formátu, kdy je sice snadné pochopit, že zrovna tento formát mnoha lidem nevoní, někoho naopak může potěšit, že ho tento seriál nepřestává překvapovat až do samotného konce.  Jen je tedy nutné tak nějak doufat, že se nastavené otázky a otevřené konce nechají zavřít v nějakém serióznějším prostoru a nový pestrý pohled na Marvel Cinematic Universe bude do budoucna prozkoumán maximálně ve zmíněném Deadpoolovi 3. Jakmile se totiž na celou komplikovanost s tím, co She-Hulk: Neuvěřitelná právnička otevírá divák podívá mimo optiku samotného seriálu, začne se to celé krapet lámat. A jestli skutečně dojde na prodloužení pro 2. sérii, možná by to příště přeci jen chtělo více té právnické linky v sitcomu o superhrdinské právničce.... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě je zmíněna postava Mighty Thor jako Lady Thor. Tato postava i přezdívka „Lady Thor“ se objevily ve filmu Thor: Láska jako hrom (2022). (Knowho)
  • Na konci epizody se představí Skaar (Wil Deusner), Hulkův syn. Ten se poprvé objevil v komiksu „What If? Planet Hulk #1“. (Knowho)

Reklama

Reklama