Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Recenze uživatele majo0007 k tomuto seriálu (7)

Normální nával zlosti (2022) (E01) 

Komedie... ani o zelený chlp! Ak tam bol nejaký vtip, tak nechápem význam slova HUMOR! Maslany,je síce MILF, ale pri pozeraní vám to príde ako trapošina. ()

Lid versus Emil Blonsky (2022) (E03) 

7 víliek Amáliek na súde, trafená Asgarďanka a samozrejme Fionine "šplechy"... humorné to bolo jak sviňa! ()

Není tohle pravé kouzlo? (2022) (E04) 

Celá epizóda vyzerá ako kabaretná fušerácka show Dannyho Blazea a vy ste unudené zívajúce publikum. Apropo, podaktorým uživateľom vlhnú nohavičky z účasti pána Wonga - nuž, ruku na srdce, je tu len preto, že je najlacnejším artiklom z avengerských štatistov. ()

Zelená panenka, v těsných džínách roštěnka (2022) (E05) 

Tomuto blivajzu môže nafúkať 4★ len čistý kokotíno s akné na xichte bez slnečného svetla, bez zmyslu pre reálnu reflexiu, čo za hovadinu to vlastne sleduje! Celú epizódu totiž sledujeme "bombastickú" súdnu drámu ohľadom copyrightu mena Fiony... áno, presne na toto fanúšikovia čakali, že bude prelomovým prvkom v seriáli. A ono sa to podarilo - už viac klesnúť sa snáď ani nedá. Ak má niekto dojem "hejtingu", preboha, pozrite sa na okolité movie databázy, kde je seriál taktiež v potupnom ratingu! Problém bude v tom, že toto neni ani "teeny", ani "adult". A tá medzera medzi tým sa volá PIČOVINA! Síce je v ich "móde "Women in Charge" ale takto cesta nevedie. A to by si už mali uvedomiť aj marveláckí kravaťáci, ich posledné filmy a seriály sú proste na zaplakanie. ()

Prostě Jen (2022) (E06) odpad!

Katasrophen-Hilfe! (vyvolá sa to v Nemecku v prípade pohromy). Hrá to na sex, ale je to "šíhal" na obidve Žižkové očká, s odporúčaním vyhodiť komplet očný ansábel! Niektorým hovadám tomu nevadia (a furt neveria) bez oztychu prásknuť 5✮ (ano, kokotný filmfanouch, ktorý sem dáva "velice" erudované komentáre pomaly na PDF, ktoré nikto nemá chuť čítať), len aby mal vyhonenú extázu z Marvelu... Sa čudujem, že to nezatrhli už aj po natočených epizódach. Na každom relevalntom film serveri to jde do žumpy! Prostě ODPAD! S každým dielom do prken! Možno by ako jedenásta časť "Shrecka" zelená Fiona aspoň potešila decká... ()

Kváknu a fláknu (2022) (E08) 

Jako vážne?! Seriál o Fione a každý ide onanovať pri Daredevilovi?! ()

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama