Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Recenze uživatele CAR0DEJ k tomuto seriálu (3)

Prostě Jen (2022) (E06) 

Linka s pánom Nesmrteľným je dobrá a zábavná, to musím uznať, ale hlavná linka už len ťažko udržuje priemer. Ako tie super-hrdinské scény už aj v prvej epizóde boli na zaplakanie, ale tu to je naozaj zlé až trápne a pritom by mi mali tak pripadať skôr tie obyčajné ľudské scény svadby z pohľadu žien, ale tie kupodivu opäť fungujú dobre a zábavne, teda aspoň pre mňa. She-Hulk po Ms Marvel potvrdzuje, že na týchto obyčajných ľudských scénach, či už to bol zaujímavý pakistanský teen origin pri Ms Marvel alebo to sú útrapy ženskej hrdinky v právnickom prostredí a života randenia okorenené "búraním štvrtého múru", si dáva záležať viac ako na tej nadľudskej zložke seriálu. V tomto je to úplne niekde inde ako napr. taký Loki. Napriek tomu si to rád pozriem a trochu sa zasmejem, niekedy. No ale tá Madisynn sa im minule fakt podarila. Stým budú musieť niečo v budúcnosti spraviť a "Wongers" tam nesmie chýbať samozrejme ;) ()

Resort (2022) (E07) 

Táto epizóda bola sranda. Viac takých... zdá sa, že vedľajšie postavy udávajú veľkú časť tempa epizód. Predtým to bola Madisynn s Wongers a teraz skupinová terapia zloduchov. No fandil som im viac ako hlavnej hrdinke, aj keď Tatiana Maslany to zahrala vážne dobre, ale ten charakter proste nie je taký dobrý, ako tí vedľajší chlapíci, či dievčence. Oh, we definetely have to kill Josh !!! ()

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama