Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nastoupí do prestižní advokátní kanceláře, ale musí v ní pracovat jako She-Hulk. (Disney+)

Recenze (52)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda. O třídu lepší, než pilot,  u kterého jsem tím pádem musel změniti hodnocení, páč by to vůči tomuto dílu nebylo fér. Zdá se tedy, že si série v tomto díle našla svou tvář a to je moc dobře. Už jsem z toho cítil toho Slotta na 99%;-) Tim Roth samoz. squellý jako vždy a já doufám, že se na konec bude ve 3.díle přímo navazovati, už jen qulli jeho též zelenému alter egu. Mezititulková scéna opět palec nahoru a docela jsem znechucen z jejího otce, jak ji jako She-Hulk (to je ale blbý jméno, Bruceovi se ovšem líbí:) poněkud zneužívá. Myšleno lehce s nadsázkou. Special quest star Augustus Pugliese aka Pug. Snad s ním budou v budoucnu více pracovati. Ta jeho obhajoba Spider-mana je už legendární. To dáti do této série, tak se zblázním. Takže velká spokojenost a jen tak dál. A  taková drobnůstka na závěr....konečně jsem si všiml, že Jen/Hulk má opravdu tmavě zelené vlasy, tak jak to má býti. V pilotu bych totiž přísahal, že byly černé.;-) Už se těším na ty další hostovačky ostatních Marvel postav. Jen ta krátka stopáž alá anim. tv seriály, mě trochu štve. Jasně že sitcom nesmí míti 40 a více minut.:( ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen vyhodí z práce jelikož , když bojovala proti Titanii strhla pozornost na sebe a ne na případ tak, že je bez práce . Ozve se jí chlápek co se proti ní soudil  s tím, že ji chce k němu do firmy, ale musí tam vystupovat jako She Hulk a Jen to vezme a dostane první případ žádost o propuštění Abominationa. První se jí to nelíbí jelikož bojoval proti Hulkovi , ale pak to nakonec vezme a v televizi se dozvíme, že někdo dal do televize záběry Abominationa z Shang Chiho. Potitulkovka úplně o hovně  v jedničce jsme se dozvěděly, že si Captain America asi zašukal ve dvojce sledujeme She Hulk jak pomáhá fotíkovi obě jsou o hovně a nemají ani žádný smysl. V tomto díle ubylo i humoru a není zde žádná akce. 60 procent ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

She Hulk je sympatacka, ať už v hulkovky podobě nebo v ty lidský. Problém, proč a tenhle seriál nižší hodnocení, je v tom, že mu úplně nesedí dvacetiminutova stopáž. Děj se vleče, a když už se začne něco dít, je konec a musíš čekat tejden na další díl. Stopáž měla mít 30 minut a scenaristi to neměli tak roztahat. Pak je tu CGI, který místy působí dost "staticky", She Hulk občas vypadá jako by vypadla ze hry, která je datovana někdy kolem roku 2010. No a nakonec tu jsou anti-feministicky trolove, který jsou pohoršený tím, že "She Hulk existuje a dělaj z Hulka ženskou"... Vy "experti", četli jste někdy komiksy? Je to tu už od osmdesatek... Někdy jsem nasranej sám na sebe, že vůbec čtu ty komentáře a internetový diskuze. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odlehčené na úroveň komiksové předlohy, což je vlastně dobře. Marvel opět cílí především na mladé publikum, na nové diváky. Současně se snaží udržet ty staré tím, že se často mluví o Avengerech, nebo událostech před mnoha lety. To je sice fajn pro začlenění Shehule do MCU, ale jak vidno, není to zatím úplně ono, resp. jen na tom seriál stát nemůže. Nemá to ještě svůj ksicht... She-Hulk na mě zatím působí spíš jako bonusový materiál k filmu o Hulkovi. PS: a s touto pidistopáží, se to asi nezlepší. Chtělo by to 7-10 min. delší. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se na to pořád zvráceně těším a ano, bylo to už lepší, ale pořád slabé. Hlavně jestli to má být Ally McBeal, viděl jí někdo z tvůrců? Protože byla maximálně drzá, chytrá a nápaditá. Tohle není ani jedno, klouže to jenom po povrchu.  A nejde o to, že by super hrdinka nemohla trpět šovinismem a jinými ženskými problémy, ale je to podané tak debilně, že je to asi nejvtipnější věc z celého dílu, nechtěně. Protože o těch problémech mluví dřív, než se v ději stanou, tak to pak působí, že si ten terč na čelo kreslí sama. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Zkratka právní firmy GLK&H odkazuje prvními třemi písmeny na slavné komiksové tvůrce. G jako Martin Goodman, L jako Stan Lee a K jako Jack Kirby. (NiWi)

Reklama

Reklama