Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc Spector pronásleduje zločince Harrowa a musí vyřešit svoje spory s Laylou a Stevenem Grantem. (Disney+)

Recenze (36)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pohodku epizóda kde napríklad začiatočný súboj je fajn a aj súboj na tom ihrisku, kde dokonca príde pár drsnejších zabití, a príde aj už nebohý Gaspard a musím povedať, že podal dobrý výkon, ale najviac sa mi páčil súboj Layli s tým černochom, i keď mohol byť dlhší. Čo však extrémne sklamalo je zasadanie božskej rady, to bolo o prde. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, jak rychle klesá kvalita tohohle seriálu :). Tématika Egypta mě osobně nijak neoslovuje, Ethan Hawk je ve své roli tuctový a způsob, jakým je tenhle díl natočený, nedává moc důvodů k vyskakování do stropu (jak je již v Holywoodu zvykem, ve střižně sedí epileptik, takže akční scény jsou totálně nepřehledné). Samotná postava Moonknighta nemá moc čím zaujmout. Hororový nádech prvního dílu je fuč a co se komediální roviny týče, ta neexistuje. ()

Reklama

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát už to bylo slabší. Špatné CGI už mě pomalu (pěkně rychle) začíná vadit. Cěkal bych taky posun ve vztahu Mark X Steven, chybí 3 epizody a furt se jen hádaj jak dva kouhouti na jednom smeťáku. Doufám, že to nedopadne stylem, že v polovině posledního dílu najednou najdou dokonalou symbiózu, viz druhej Venom… Co je stále perfektní, tak to výkon Isaaca, ten prostě jede strop.. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože mám jakoukoliv, takže i tu egyptskou mytologii rád, tak mě tato epizoda nudila. Místy mi evokovala některý z lepších dílů seriálu Hvězdná brána. Nebýt toho fajnového looku a herců, jako je Ethan Hawke a Oscar Isaak...který mě až touto epizodou přesvědčil, že byl pro Moonka správnou volbou, tak by se ten slaboučký scénář, neměl za co schovat. Zatím je kvalita dost kolísavá, funguje to jen s příměsí hororu, nebo vtipu...oboje v této epizodě chybělo. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesun do Káhiry se mi moc nelíbil. A vlastně si říkám, o čem to celé je. Honí se tady za zlatým míčkem a celkově to moc nedává smysl a hlavně to ve mně neprobuzuje nějaký zájem o to sledovat seriál nadále a s větším potěšením. I ty efekty jsou nějaké slabší, nevím, zda je to rozpočtem, nebo odlišným týmem. Ale něco je na seriálu hrozně podivné. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (27)

  • Z Laylina (May Calamawy) pasu lze vyčíst, že stejně jako Marc Spector (Oscar Isaac) nebyla mezi zmizelými během Thanosova lusknutí. (NiWi)
  • Marc Spector (Oscar Isaac) používá v epizodě alias Rufino Estrada. Estrada je ve skutečnosti poslední příjmení herce Oscara Isaaca. Celé jeho jméno zní Óscar Isaac Hernández Estrada. (NiWi)

Reklama

Reklama