Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc Spector pronásleduje zločince Harrowa a musí vyřešit svoje spory s Laylou a Stevenem Grantem. (Disney+)

Recenze (36)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z třetí epizody Moon Knighta byl prozatím nejvíce cítit slibovaný závan Indiana Jonese. Došlo na víc fyzické akce, Oscar Isaac i Ethan Hawke jsou ve svých úlohách nadále skvělí a Moon Knight nadále působí temnějším dojmem než většina ostatních projektů ze světa Marvel Cinematic Universe. Celkově ovšem prozatím třetí epizoda děj posunula nejméně a bylo z ní prozatím cítit nejvíce nataženosti. Což ovšem neznamená, že by třetí epizoda neměla své velmi slibné momenty. Nadále se slibně pracuje s egyptskou mytologií, Oscar Isaac pořád díky skvěle práci s přízvukem dokáže od sebe rozlišit Marca Sceptora i Stephena Granta a pořád se velmi schopně pracuje s tajemnem a všechny trumfy se nevytáhli najednou. Ve své roli Antona Mogarta dokáže zaujmout zesnulý Gaspard Ulliel. May Calamawy jako Layla dostává větší prostor a její postava se zvládne ještě více prokreslit. Epizodu trochu brzdí vysvětlování mnoha věcí, které tak trochu narušují tempo. Ona expozice je možná důležitá, v rámci třetí epizody je jí ovšem až příliš. Na Moon Knightovi je ovšem pořád fascinující ta odlišnost. Nejde o další příběh o muži v pláštěnce, který se snaží zachránit svět, ale je to příběh, který trpí rozpolcenou osobností. A nadále platí, že bude zajímavé sledovat, jak se s tímto hrdinou bude v budoucnosti pracovat. Mohamed Diab třetí epizodou rozhodně odvedl dobrou práci a nadále dokázal našponovat velká očekávání od zbytku seriálu..... ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět povedený díl. Musím říci, že celý MARVEL vesmír začíná být stále více a více zajímavý. A bude stále těžší a těžší to ukočírovat. Ale jestli to Feige zvládne bude to pecka. Za mě 4* a 78% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, jak rychle klesá kvalita tohohle seriálu :). Tématika Egypta mě osobně nijak neoslovuje, Ethan Hawk je ve své roli tuctový a způsob, jakým je tenhle díl natočený, nedává moc důvodů k vyskakování do stropu (jak je již v Holywoodu zvykem, ve střižně sedí epileptik, takže akční scény jsou totálně nepřehledné). Samotná postava Moonknighta nemá moc čím zaujmout. Hororový nádech prvního dílu je fuč a co se komediální roviny týče, ta neexistuje. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně dosti těžce stravitelná epizoda. Taková typická marvelácká přeplácaná všehochuť. Snad se 2. polovina seriálu vzchopí a dodá nám kvalitnější a hlavně ucelenější obsah. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, ta narážka na Indyho byla skvělá. Celkově celý pocit z tohohle dílu tímhle směrem je moc fajn. Už se trochu pracuje na vztahu Steven/Marc a vůbec mi nevadí, že se na to jde hóódně pomáálu... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože mám jakoukoliv, takže i tu egyptskou mytologii rád, tak mě tato epizoda nudila. Místy mi evokovala některý z lepších dílů seriálu Hvězdná brána. Nebýt toho fajnového looku a herců, jako je Ethan Hawke a Oscar Isaak...který mě až touto epizodou přesvědčil, že byl pro Moonka správnou volbou, tak by se ten slaboučký scénář, neměl za co schovat. Zatím je kvalita dost kolísavá, funguje to jen s příměsí hororu, nebo vtipu...oboje v této epizodě chybělo. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Kvalita seriálu rapidně klesá a ztrácím zájem. Dodívám se, ale nečekám, že se to změní. Už kvůli skvělému castingu je to obrovská škoda. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina epizod za námi, a jo je to dobrý a hlavně JINÝ než zbytek MCU, je to dobře rozjetý a opravdu to působí jako polovina seriálu, ne jako u některých, kdy to v půlce působí jako začátek nebo jako by to už mělo končit. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Markova spoveď o jeho minulosti a upísanie sa bohu Mesiaca. Nutnosť ochrániť priateľov a zabrániť bývalému avatarovi svojho pána aby zničil svet. Prevedenie: Schyľuje sa k vojne bohov ale tí najväčší z najväčších na to dlabú a nechajú  Herrowa aby naplnil svoj plán lebo však ešte nič zlé neurobil treba počkať kým sa tak stane. Marka a Steven sa neustále hašteria ako malé deti a do toho prichádza pomätená láska kedy Leyla sympatizuje so Stevenom a nie s jej bývalým Markom, ktorý je vlastne jedna a tá istá osoba. Ak nechápete tomuto komentáru skúste si to pustiť a uvidíte! 65% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak táto epizóda ma moc nepresvedčila. Súd bola dosť nevyužitá príležitost. Aj to prepínanie postáv už nie je taká zábava. Páčilo sa mi prostredie a akcia, ale inak dosť slabota. 60% Disney plus ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se věnujeme schíze varianta “B” a hned to vypadá mnohem lépe. “B” se totiž normálně baví se “zobákem” a děj nemá hluchá místa a zmatené náhodné scény. Vidíme v praxi jak funguje zmiňované “avatarství” a karty jsou na stole (na tajemno se už nehraje). O to víc za to iritují infantilní vstupy verze “A”. Na víc než průměr, ale hodnocení vylézt nemůže (jako opravdu tlupa Bohů nevidí co “ten-co-si-vycpává-boty-skleničkama” dělá? A hlavně… jak to, že on si může vykecávat s Bohy jen tak bez “avatarování” jiným Bohem?). Prostě koncept jako celek, je až moc debilní na nadprůměr. ()

Dlaha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hloupost a nelogičnost děje mě skoro fyzicky bolí. Postavy ztrácí svou osobnost. Celé je to nekonzistentní a samoúčelné. Pětileté dítě hrající si s akčními figurkami vymyslí podobný příběh. Prostě... Chonsu, nebuď debil. Nemusíš dělat světelnou show, na tohle ti stačí chytrý telefon a data. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

I když tahle epizoda, byla slabší, než ty dvě předchozí, tak já se stejně, prostě nemůžu nabažit těch bojových scén... ten oblek Moon Knighta totálně žeru a už se nemůžu dočkat, až se podívám na ty zbylé tři epizody :P 65% ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už by to chtělo trošku více toho SteVena nebo "Middle-man(a)". :D Jinak dobrý, ze všech těch MCU show toto nabízí kinda svěží vítr. Ale co si budem, to týdenní vydávání je fakt pain. ()

Reklama

Reklama