Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Steven Grant, bojácný prodavač v obchodě s muzejními suvenýry, trpí výpadky paměti, náměsíčností a vzpomínkami na jiný, cizí život. Steven postupem času zjistí, že trpí mnohočetnou poruchou osobnosti a že sdílí tělo s ostříleným žoldákem Marcem Spectorem. A jak Stevena / Marka pronásleduje stále více nepřátel, musí se vypořádat nejen se svou rozpolcenou osobností, ale i vyřešit smrtonosnou záhadu staroegyptských božstev. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (7)

Moon Knight (2022) 

Relativně originální myšlenku vzít ingredience Indiana Jonese, Mumii, Prokletý ostrov a Avatara + celé to okořenit Egyptskou mytologií (Zobák, Hroch, Krokodýli) totálně likviduje retardované vyprávění příběhu a nesmyslné míchání nelogických zvratů (a teď tam bouchneme zombie*! je fuk, že to nedává smysl a přece nic vysvětlovat nemusíme… je to Marvel). Navíc ta hovadina se schizofrenií… (jako kdyby si scénář nemohl vystačit s “avatarováním”), totální degradaci Egypského božstva (až na zmíněná zvířátka výše zoufalá neschopná paka) a NAPROSTO zpackaný závěr posouvá seriál i přes luxusní efekty na hranici nekoukatelného odpadu. Navíc nulová integrace do MCU z toho dělá jen další zbytečný nabubřelý bizár. Podrobnosti u jednotlivých epizod. *kvízová otázka: Najděte 5 rozdílů mezi zombie a mumií :). ()

Problém s akvarijní rybkou (2022) (E01) 

Špatný… běží to 1/4 hodiny a sere mě to. Naprosto nesmyslně se skládají scény (bizardní sekta v Německu) a v podstatě jsou neskutečně debilní (jako vážně neví co je za den s mobilem v ruce?). Místo toho, aby se scénář snažil vysvětlit co se děje, kupí se další nesmyslnosti/podivnosti. Tohle, že je Marvel? Tohle mě má navnadit na to se dívat dál? Tohle neaspiruje jen na debilitu roku, ale na debilitu celého Marvel světa. ()

Vyvolej oblek (2022) (E02) 

Takže má schízu a halucinace. A to je jako superschopnost? A v čem pramení ta atraktivita, ze které všichni tečou? V tom jak když je “A” a setkává se s lidmi které zná “B” je to legrace nebo zajímavé? 80% času jen “A” fňuká, že nechce být “B” a… “vyvolává” nějaký oblek, díky kterému je mega-silný. Všichni mu chtějí sebrat kompas k hrobce hrocho-lvo-krokodýla a jako bonus je tam ještě dalši Egyprsky Bůh. Ten dělá co? Takže něco jako Bruce Banner se schizofrenií a na drogách (aby slyšel hlasy Bohů). Alespoň, že padlo vysvětlení co se děje… teda částečně. Jak dělá to cestování (viz hop Německo minule) je samozřejmě záhada. ()

Přátelský typ (2022) (E03) 

Tentokrát se věnujeme schíze varianta “B” a hned to vypadá mnohem lépe. “B” se totiž normálně baví se “zobákem” a děj nemá hluchá místa a zmatené náhodné scény. Vidíme v praxi jak funguje zmiňované “avatarství” a karty jsou na stole (na tajemno se už nehraje). O to víc za to iritují infantilní vstupy verze “A”. Na víc než průměr, ale hodnocení vylézt nemůže (jako opravdu tlupa Bohů nevidí co “ten-co-si-vycpává-boty-skleničkama” dělá? A hlavně… jak to, že on si může vykecávat s Bohy jen tak bez “avatarování” jiným Bohem?). Prostě koncept jako celek, je až moc debilní na nadprůměr. ()

Hrobka (2022) (E04) 

Takže zase má prim schíza verze “A” (takže děj bude dle očekávání debilní a infantilní). A když už konečně děj vypadá atraktivně, scénárista dostal nápad: fláknem tam z ničeho nic nějakou tu Egyptskou zombie… je fuk, že nikdo neví, kde se vzala. Hlavně, že je to “in”. A co tahle nějaký ten “mind-fuck”? Šup tam s ním, taky “in”… když už to nedává smysl jako celek, tak proč řešit jednotlivé části. Naprosto trefená recenze je od dr.horrible. ()

Blázinec (2022) (E05) 

Takže díky psycho dílu se dozvídáme, že schizo verze “A” je vlastně ta vymyšlená a “B” je originál. No upřímně, s ohledem na dosavadní scénář se to dalo čekat. Takže čauky-mňauky infantilní idiocii. Epizoda má tedy prakticky jen jediný význam. Vysvětlit ten dosavadní bordel. Bohužel, ale ať už jedna ze základních otázek epizody (je to vše jen jeden velký bullshit nebo ne?) bude mít odpověď jakoukoliv, nedopadne to pro seriál dobře. Ano = zapadlo to komplet, ale v MCU to nemá co dělat (protože to nikam nezapadá), Ne = co se to sakra dělo v té hrobce minule za idiocii? ()

Bohové a monstra (2022) (E06) odpad!

Ani ne 10 minut a mega LOL byl na světě. Vážně jeden trapák s hůlkou ve vteřině sundá tlupu Bohů? Sakra slabý Bozi teda ten Egypt měl :D. Tahle scéna komplet zabila celou myšlenku seriálu. Dalších deset minut a byl tu další kopanec do koulí... takže ještě dva a utrpení je konec (má to bohužel 40 minut). A byly tam! Egyptský suerhrdina (kde se vzal tu se vzal), retard konec bez jasného vysvětlení a jako bonus “C”!!! Jako fakt “C”! ()

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Reklama

Reklama