Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Steven Grant, bojácný prodavač v obchodě s muzejními suvenýry, trpí výpadky paměti, náměsíčností a vzpomínkami na jiný, cizí život. Steven postupem času zjistí, že trpí mnohočetnou poruchou osobnosti a že sdílí tělo s ostříleným žoldákem Marcem Spectorem. A jak Stevena / Marka pronásleduje stále více nepřátel, musí se vypořádat nejen se svou rozpolcenou osobností, ale i vyřešit smrtonosnou záhadu staroegyptských božstev. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele PKD k tomuto seriálu (2)

Problém s akvarijní rybkou (2022) (E01) 

Předlohu prakticky neznám, ale jestli se takto povede (soudě dle tohoto 1.dílu) i She-Hulk (u které je to u mě s předlohou přesně naopak) bude to velmi slušná náplast na ty neukočírované a totálně chaotické DC projekty posledních let. Issac je perfektní a jen mi potvrdil, že jeho přítomnost v nové SW trilogii byla jedním z mála světlých bodů vůbec. Jeho postavu jsem mu bez výhrad věřil. Užil jsem si i někdejšího idola dívčích srdcí v roli lehce špinavého hippiesáka s démonickým nádechem a jen mi to ukazuje, že casting tohoto zajímavého projektu byl brán vážně a nebyl vycucán z prstu jen tak. Vizuální podobu tohoto vskutku netradičního hrdiny v jehož kůži bych fakt nechtěl býti znám (zdravím někdejší avatar kolegy Nevky:) tudíž jsem ocenil velkou přesnost v samotném závěru. Sice mě moc neberou ty songy, které bych vynechal úplně, ale drobná příměs humoru (doufám, že to tak zůstane) včetně narážky na Cameronova Avatara (ta pobavila;) dotvořila tento díl do smysluplného a soudržného celku. Určo se budu dívati dál. P. s. pokud by nebylo v dřívějších dobách reklamy od Ratemuse a již zmíněného Nevky, asi bych to nikdy nezkusil.;-) Po shlédnutí celku chci a to je mým hl. záměrem zjistiti, co na tom zainteresované strany mají a proč je to pro ně tak významné, jako pro mě jiné postavy, lhostejno zda DC či Marvel. Plus za ty promakané závěrečné titulky alá regulérní kinofilm. ()

Vyvolej oblek (2022) (E02) 

,,Steve, co to máme sakra na sobě? Nevím. Říkala, že potřebuju oblek. Jo, ceremoniální zbroj z Chonsuova chrámu, ne kvádro plk. Sanderse´´. ;-))) Já vím, že tato postava má zřejmě býti v budoucnu součástí MCU filmů či co, ale já osobně bych ho raději nechal solo, jako tuto minisérii. A jelikož jako absolutní neználek předlohy nevím přesně, kam se to vyvrbí, jsem o to více zvědav. Je příjemné zase jednou viděti něco, u čeho člověk není (jako u ST a jiných značek či postav) zaujatý či osobně zainteresován a tudíž si prostě jen užije fajn příběh a vskutku výborné obsazení, na kterém to dle mého, stojí a padá. ()

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Reklama

Reklama