Reklama

Reklama

Čtyři děti a skřítek

  • Velká Británie Four Kids and It (více)
Trailer 1

Alice (Paula Patton) a David (Matthew Goode), kteří se nedávno dali dohromady, berou své ne zrovna nadšené děti na rodinnou dovolenou na chatu v Cornwallu, aby se všichni lépe poznali. Prázdniny naberou nečekaný spád, když děti na místní pláži objeví kouzelného (a velmi nevrlého) písečného skřítka, který má schopnost plnit přání. Setkávají se také s místním podivínem Tristanem (Russell Brand), který chce zázračného tvora chytit a využít ve svůj prospěch. Následné dobrodružství semkne děti dohromady a přiměje je akceptovat nově nalezené štěstí jejich rodičů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

hygienik 

všechny recenze uživatele

4 deti a to (Čtyři děti a skřítek) je knižka svetoznámej Jacqueline Wilsonovej, ktorá bola predlohou pre tento film. Sama knižka sa odvoláva na staršiu britskú klasiku "Päť detí a to", ktorú sa snaží modernizovať a priblížiť dnešným deťom. Adaptácií kníh JW je hŕba, táto sa nevydarila, hlavne čo sa trikov a výpravy týka. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

No, no, nic moc, ale dá se na to s dětmi dívat. Plochý scénář, nezajímavé děti a slušní dospěláci. Ale dejme tomu... ()

Reklama

tyna97 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem měla ráda „Pět dětí a To“, u tohoto mě odradil divný dabing a dialogy. Ale tak Británie, no. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Skřítek prdící a plnící přání, 4 děti hledající k sobě cestu a do toho Brand, který se do rolí těhle divných týpků od vedle docela hodí. Fain rodiňák, ne tak úplně infantilní a jednoduchý, jak by se z popisu mohlo zdát. 7/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Afektované deti v nevtipnej historke, miestami až trápnej, keď sa deti k dospelákom správajú ako k odpadu. Asi toto je tá nová vízia smerujúca k nám zo západu, veď v Británii nemôžete dieťa udrieť dieťa po plienke, inak vám ho zoberú úrady. Nie je nezvyklé, že dokonca deti udávajú rodičov, keď im niečo nedovolia. Niet divu, že pri takto nastavených hodnotách sa z nich stávajú zmrdi ako v tomto filme. Russell Brand sa inak zase strápnil a pomaly sa stáva komikom na úrovni večne pľúvajúceho Ďuriho Kemku. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Na konci filmu, když běží titulky a jedna z hrdinek podepisuje knihy, tak k ní přijde starší dáma a požádá o věnování pro Jacqueline. Tou dámou je Jacqueline Wilson, autorka knihy, podle které byl tento film natočen. (cmenda)

Reklama

Reklama