Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Cedric the Entertainer), Jimmy (Sean Patrick Thomas), Isaac (Troy Garity), Ricky (Michael Ealy), Dinka (Leonard Earl Howze) a Terri (Eve) pracujú v jednom chicagskom holičstve. Majiteľ Calvin (Ice Cube) sa ho snaží udržiavať, pretože ho po čase chce predať svojmu synovi. Zrazu sa však okolo holičstva začne obšmietať istý Quentin Leroux (Harry J. Lennix)... (LaciLC)

(více)

Recenze (27)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jednička se dala ještě považovat za občas vtipnou, ale dvojka už je opravdu nevkusná. Cedric The Entertainer je možná pro američany velký hit a slavná osobnost, ale pro mě je i bez dabingu pouze ukecaný černoch. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Celý čas sa len kecá, kecá a kecá... No, na vtipné kecy sa akosi priveľmi zabudlo. Vážne, ako celok pôsobí film celkom príjemne, ale poriadne som sa nezasmial ani raz, tak sám neviem... Druhýkrát by som to už asi dobrovoľne nepozeral. Navyše je film dosť dlhý. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Tragické! A fakt jen přemýšlím nad tím, jak se do tohohle mohla upsat Queen Latifah, i kdyby jí strkali milióny do kapesy... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tak jak mě bavil první díl, tak pokračování přesně naopak. Trochu mě to mrzí. Sice byla snaha pokračovat v duchu prvního dílu, ale myslím, že se to až tolik nepovedlo. Sice zde byly přidány peprnější dialogy, ale to bylo někdy skoro až na škodu. První díl byl zkrátka klasa... ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Rozhárané, minimálny kontakt s černošskou čierno-humornou školou, ktorá z hrozných filmov dokáže niečo slaboduché vymyslieť a potlačiť príznaky klesajúceho IQ. Hlášky nesúvislé, gagy uletené a trápne. Sú však televízie, ktoré toto v rámci programu protažujú. Silná 1*, nepostačujúce plné 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu filmu je tohle už moc křečovité a není to vlastně ani moc vtipné. Popravdě se řeší skoro to samé, jsou zde nějaké vztahy, které se rozvíjejí, ale ani to není moc horké, prostě jen špatně odvedená dvojka, které už chybí jakýkoli náboj, jenž by dokázal diváka nabudit na podobnou podívanou. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Tak urcite povedenejsi nez jeji starsi braska. Konecne jsou vychytane dialogy, takze i pro evropana srozumitelne a zabavne. Dejova linie propracovanejsi a vsechno uz to dava smysl. Zadny strohy dej. Mozna trosku mene ftipne ale zato ucelenejsi a celkovy dojem mam lepsi. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Dvojka už není tak dobrá jako první díl, chybí mi tady hlavně duo zlodějíčků s Anthony Andersonem v čele, ale stále je to nadprůměrná a pohodová komedie. Znovu však platí, že pro "cracker-ass crackera" z ČR, kterému pojmy jako Trent Lott, Nation of Islam nebo aféra R. Kellyho nic neříkají, je tento film nepochopitelný. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit že scénář musel mít aspoň tisíc stránek, protože tu tunu řečí nemohli dostat na menší počet. Přitom ani jediná věta neobsahuje, žádnou hlášku. Nic co by zlidovělo. Je to ohromná nuda. Celou dobu sledujete partu černochů jako sedí na židli a plkají o ničem. A když myslím o ničem tak opravdu myslím o NIČEM. Je to nudná, nudná, neuvěřitelně nudná komedie, plná namachrovaného, černošského přehrávání a hiphopu. A to nemyslím nijak rasisticky. ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

No tenhle díl mi sednul o trošku líp, než jednička. Byl tam nějaký závěr, hrdinský proslov, nejdřív otravné záběry z minulosti, ale ve finále se dobereme jádra a objasnění osobnosti staršího holiče se šedinama. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Bezpředmětný plácání bandy černochů v holičství pokračuje a zřejmě pokračovat bude. Nechybí BBQ, sodovka, kuřecí placky, vytahaný dresy, volný hadry, vykroucení hlavy při každym "shut up" a "fuck you", hlasitý pičování na všechno a všechny a ani jednoduchá zápletka, která zamotá hlavu maximálně tak slaboduchému dělníkovi z Kosova po mrtvici a deseti pivech. Calvinovo holičství se totiž musí vypořádat s nástupem laciné konkurence v podobě nejpřiblblejší slátaniny, která může napadnout jenom ty "motherfucking niggas, dog". Narozdíl od jedničky tady aspoň o něco jde, ale pokud nejste zrovna z Comptonu, asi těžko pochopíte, o čem to tam vlastně pořád melou. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jasně, zase dvojka a už to kvalitou trochu kleslo, ale pořád si myslím, že na vlně jedničky je to dost slušné pokračování. Ono co od takového tématu i čekat, prostě je to na oddychovku. ()

Reklama

Reklama