Reklama

Reklama

Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf

(TV film)
  • Slovensko Scooby-Doo a nešťastný vlkolak

Na Draculovom hrade sa každý rok konajú preteky monštier. Tie sú však ohrozené, keď svoju účasť odmietne vlkolak. Dracula vymyslí plán ako hry aj tak uskutočniť a na vlkolaka premení Shaggyho. Ak sa chce opäť stať človekom, musí preteky vyhrať. (TV Markíza)

Recenze (6)

MMR 

všechny recenze uživatele

Pro mé hodnocení číslo 20 000 jsem se snažil vybrat něco mimořádného. Pro Scooby-Doo jsem se rozhodl z jednoznačného důvodu. Na téměř všechny filmy se Scoobym jsem se díval se svým bratrancem, který bohužel nedávno zemřel při autonehodě. Tímto na tebe zde vzpomínám a chci ti říct, že na tebe nikdy nezapomenu. Martínku, měl jsem tě moc rád a všem nám moc chybíš. :( ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Viděno na německé RTL2 a svého času i když jsem tomu nerozuměl, stačilo mi, že se tam objevoval semtam nějaký ten vlkodlak, respektive upír. Super. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Trochu netradiční Scooby-Doo (Shaggy co se nebojí, chybějící doplňující trojice postav, dokonce i Scrappy je snesitelný a v jiné úloze než obvykle, neřeší se ani záhady). Na druhou stranu to pěkně vyvažuje zasazení do hradu (který má pro mě příjemný vizuál) a přítomnost několika monster, především Drákulu. Většina děje se ovšem točí kolem závodu příšer, kde na Shaggyho čeká několik nástrah. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama