Reklama

Reklama

The Unfamiliar

Trailer 1

Recenze (16)

Marze 

všechny recenze uživatele

Přes solidní výkon Jemimy West jsem měl pocit, že jsem to vše už někde viděl. Před diváky tancuje jedna jediná myšlenka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mix několika duchařských směrů s řadou opsaných motivů, ale celé je to poskládané do vesměs smysluplného celku a člověk nemá pocit, že tvůrce výhradně opisoval. Líbila se mi i Jemima West v titulní roli, ale tím veškerá pozitiva skončila. Zrežírované je to ne snad úplně mizerně, ale rozhodně špatně a za mnoho nestojí ani vizuál. Strašidlo o sobě dává vědět tradičním boucháním, otevíráním šuplíků a shazováním obrazů a samozřejmě by se to neobešlo bez černých či bledých očí. Sice se tu pár slušných momentů najde, ale celkově jsou to spíš kapky v moři. Celkově nic moc. 30% ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Hodina a pol premrhaného času.Námet síce nie je nič extra, no dala sa z toho vytrieskať aspoň priemerná ducharina..no nestalo sa. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská se vrací z Afghánistánu domů a zjistí, že tam není něco v pořádku. Otázka zní Za A) je to tím, že jí z toho Afghánistánu hrabe B) Je to lidma jsou něco jiného než za co se vydávají Za C) Je to tím domem, že tam straší. A správně je B a C tak, že zhruba půlka filmu vypadá jak kopírka Paranormal Activity padají tam pohárky otvírají se zničeho nic dveře a jediná změna je v tom, že se to odehrává za světla a konec je ve stylu Insidiousu (v podstatě, kterýkoliv díl bylo to ve všech) kdy se někdo dostane do říše duchů (nebo co to bylo) a snaží se z tama zachránit někoho. Za 3/4 filmu 2 hvězdy a za ten konec jedna hvězda, i když to nedává smysl jelikož pokud si bral tu tetu jak to, že byl v tom kde byl? To je takový konec spíše ve stylu chtěly šokovat. 60 procent je to lepší než The Rental, The Relic 2020 (to je snad i animované porno kdy to spolu dělají poníci s jednorožcema) a i než The Amulet (beru horory jako žánr ne odnože) díky za titulky Titulkomat. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak zase nic...Vždycky, tak zoufale vyhlížím nějaký nový horor a těším se čím mě překvapí a ono nic...Těch fuckt dobrých je jako šafránu...Tady navíc nebylo čeho se bát...Žádná atmosféra, napětí, příběh, no prostě NOTHING...Za mě 40% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem a že to bude Ćčkové prevedenie, preto radšej ak sa to rozhodnete si pozrieť sa nato pripravte.Postavy mi boli úplne ukradnuté, atmosféra žiadna a čo sa strašidla týka, tak jediné čo stálo za tú hviezdu bol ten "čert" alebo čo to bolo. Koniec som už len pretáčal a pri tých rituáloch sa nedalo robiť nič iné len smiať a krútiť hlavou. Hrôza, vyhnite sa radšej oblúkom. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad. Po dlouhé době horor, který jsem nemusel přetáčet, protože jsem se nenudil. Opravdu povedené. 60% ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Tretí film, avšak žánru horou prvý, režiséra Henka Pretoriusa je z hľadiska kvalít na tých najnižších úrovniach, a to v podstate vo všetkých kľúčových indikátoroch. Réžia nejednotná a chaotická, herecké výkony, napriek rutine skúsenejších hercov, spíš minimalistické, mnohokrát amatérske. To ešte viac platí pre niektoré scény (napr. keď sa „bijú“ sestra a jej brat). Scenár síce so slušným potenciálom, ale jeho filmové spracovanie je v troskách. Tí, ktorí sa rád pozerajú na mix žánrov hororu a thrilleru, môžu tento film vynechať bez akýchkoľvek problémov. Osobné hodnotenie: 38% (odpad!) ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Tak takovej mišmaš, jako dort od pejska a kočičky. Všechno možný dohromady, postavy zmateně pobíhají a kvílí, jsou nemohoucné, otřesný pohled, matka prý vojačka dělá nesmyslné kroky. Dost hrozné na koukání. Také obsazení je patetické a ubohé. Osoby jsou strašně slabé a ploché, s nikým nesoucítíte, jen si říkáte, tak kuwa dělejte už něco a přestaňte čumět a kvílet... celkově bída. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Posttraumatický horor sa pokúša zaujať havajskou mytológiou, ale nedarí sa mu. Niektorí herci hodne dobrí, ale deravý scenár a nelogika konania postáv bijú príliš do očí. Slabota. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Lékařka se vrací domů z Afghánistánu ke svým třem dětem a manželovi. Následkem války se potýká s posttraumatickou stresovou poruchou. Když začne vídat zvláštní věci a když se jí zvláštní věci začnou také dít, manžel jí nevěří a vše svaluje na poruchu (ač má chlapík doma z Havaje sošku proti duchům, takže nějakému tomu nadpřirozenu asi v důsledku taky věří). Paní doktorka se ale nevzdá, po celém domě nainstaluje kamery a pozve si médium pro komunikaci s druhou stranou. Jenže i lidé, kteří by měli být jejími blízkými, možná nejsou její blízcí... Je to taková netypická duchařina s prvky Replicate, ale mě takové filmy baví. Duch mě děsil, protočená bělma a černé oči taktéž. Hudba je skvěle děsivá a herci sympatičtí, obzvlášť musím pochválit malého Tommyho (Harry McMillan-Hunt), děcka mě vyděsí i v komediích a tenhle kluk prostě hrát umí. Jednohubka je to povedená. ()

RavenSpector odpad!

všechny recenze uživatele

Film je pičovina. Pokud se chcete připosrat a po čertech dobře pobavit na účet Havajských bohů tak si přečtěte Ohně z ráje od Dana Simmonse. Mnohem větší sranda a zábava než tento hnůj ()

DeLonge 

všechny recenze uživatele

Jako je to blbost o tom žádná. Nicméně jednu * si tato splácanina určitě zaslouží. No a tu druhou dávám proto, že je dneska venku hezky a mám dobrou náladu. Jo a taky za Rebeccu, na kterou se dá docela koukat. Jinak je to jen banda použitých a následně zmuchlaných maňásků. Top informace: včely neopouští úl. ()

Reklama

Reklama