Reklama

Reklama

Papírový dům: Fenomén

  • Španělsko La casa de papel: El fenómeno (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o seriálu Papírový dům, který vyvolal vlnu nadšení po celém světě. Proč je tahle roztomilá parta zlodějů a jejich profesor tak populární? (Netflix)

Recenze (31)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Velmi cenný dokument. Jen si jinak než si autoři přáli. Díky němu je zcela jasné proč třetí řadou šla série do kytek (převzal ji Netflix a začal dojit peníze). Proč je scénář tak debilní a zmatený (píše se za pochodu takže ještě nikdo neví jak to dopdne!?) a proč se někteří herci vrací do hry (Bůh žehnej flashbackům, že). ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Povedený "film o seriálu", který toho sice moc nového nenabídnul, ale garantuji, že pokud se Vám líbí seriál, tak musíte vidět i tento "fenomén". Hlavně se tu řeší všelijaké problémy na place při natáčení (problém se zlatem, při západu slunce nebo během tropického dne, kdy museli herci být na lodi v bundách jsem opravdu nezáviděl a potěšilo jak samotné vzkříšení Bella Ciao, tak kult Gándhího masky a rudých kombinéz, který nabral po celém světě velkou slávu, stejně tak jako hlavní protagonisté tohoto úspěšného seriálu. Pusťte si až po čtvrté sérii, obsahuje to spoilery. Čisté 4* ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Loni jsem zdaleka nebyl jediný, koho jen napadlo pomyslet na to, jestli přijde někdy velkolepostí větší seriál než byla Hra o trůny. A hle, rok 2020 (a určitě nejen ten) ovládl zprvu neznámý španělský klenot, jenž dokázal omámit celý svět. Rozhodně nechci GOT a La Casu srovnávat, co se kvality týče, ale sláva, která oba projekty provázela a provází, si už zdařile konkuruje. A díky skvělému epilogu k prvním 4 sezónám již měsíce nejpopulárnějšího pořadu na Netflixu se mi v hlavě utvrdila myšlenka, že ačkoli dle mého šla kvalita mírně dolů, zajisté Papírovému domu právoplatně náleží štítek Fenomén. [viděno na Netflixu 2.6.2020] ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Dokument nabízí celkem zajímavý pohled do zákulisí oblíbeného seriálu a ukáže nám, běžným smrtelníkům, s jakými všemi těžkostmi se musí takový filmař potýkat. Ať už se to týká přírodních vlivů jako je déšť, vítr nebo i západ slunce, ale i těch nepřírodních vlivů, jako je dodržení termínů pronajatých billboardů, dopsání scénáře včas (což mě osobně překvapilo nejvíc, ale upřímně ne moc mile) atd. Pokud seriál máte rádi, mohu určitě doporučit. 80% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Čekal jsem trošku něco jiného - více informací ze zákulisí a natáčení. Tohle bylo spíše stylem jaký seriál měl vliv a co se dělo v okolí a ne, co se dělo při natáčení. Nicméně, i tak to bylo fajn. Vynikající nápad byl prostříhávat rozhovory se scénami z filmu, to jsem se fakt nasmál. Co se trošku nepovedlo, tak bylo zběsilejší tempo v přeskakování mezi hosty - ty střihy byly dosti divoké. Bylo malinko náročnější to sledovat a zavánělo to trošku nepřehledností. Ale celkově fajn vidět, spíše na odreagování, ale nic extra nečekejte. Howgh! ()

Reklama

Reklama