Reklama

Reklama

S Babicou v karanténě

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV / Rodinný
Česko, 2020

Recenze (22)

dennykr 

všechny recenze uživatele

Vrcholná forma Jyrkova blanšírovaného humoru, kulinářské tariaki magie a střihové skladby pointující life-changing moudra. Zatímco Dobroty sázely na intenzivní ruční kameru ve stylu trochu-tím-zakvedlám, Karanténa je chirurgicky precizní sous-vide. Estetické speciálo a nejlepší pořad roku. Jednoduchý, jasný, stručný. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Co kulinářský fór to perla, co démonický taneček to legenda - dženkujem Jyrko za to, že jsi se opět zapsal do síně slávy českého kulturního dědictví i během těchto dob temna - ty jseš prostě nedoceněnej národní poklad! ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Poejte se na to, parádní záležitost. Jyrka válí jako nikdy! Trocha sole, křupky a je to doma. Kvrdly, kvrdly, kvrdly...90% ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Jyrka je velký sympaťák a frajer. Mít takovýho manžu, hodně mimibazarovských maminek si jen tak počvachtává. Ich bin ein Gamer jakožto série předčí Hry o trůny ve své napínavosti a komplexnosti. Střídá žánry od napínavé detektivky (co to ten Jyrka zas dává do toho kotlu) přes melodrama, u kterého si popláčete, až k muzikálu s výborným tanenčním sólem. Dokonalost! Jen spojit Čipsy k telebrndě a Havlův guláš a nacionalismus vystřelí do nebes. ()

dandy11 

všechny recenze uživatele

Poejte se na to, už je to tu červený na barvu. Akorát už si Jyrka uvědomil, co je zač, a začal se nám parodovat no...co už :D...ten jeho "tropikobouřkovej tanec" je legendární :D ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Cestovatel, mistr rétor, odvěký gurmán a kulinářský bůh Jirka opět v akci! Když je ta karanténa, přece nás nenechá ve štychu! Zásoba výživných "receptů" po kterých si každý dozajista užije karanténích zábav jako malování záchodové mísy na hnědo a následovné čištění. A aby nám u toho nebylo smutno, Jirka nám k tomu zatancuje a bude zase dobře! 100% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl čekal, že Jyrka nelení a opět nám servíruje další produkty ze své chemické laboratoře, tentokrát však ve značně odlehčené formě, kdy s humorem sobě vlastním a především tolik potřebným nadhledem se snaží diváka především pobavit, takže mu nedělá problém zesměšnit sám sebe (ostatně jako vždycky), vtipně používat své legendární hlášky a v neposlední řadě mě potěšil geniální pan Sapík. Český internet tohle potřeboval jako prase drbání. Jyrko jen tak dál, jseš frajer. 8/10. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Jyří ve vrcholné formě, která je bez ironie zároveň jeho nejlepší pořad. Jídla, která uvaří, se místy celkem v pohodě dají sníst a není to toxický odpad ve stylu Havlova guláše nebo řízku havaj (o kokosové rašpli v houbový polívce se mi zdá dodnes). Cením to, že našel svou polohu, něco mezi kuchařem a stand-up komikem... A tanečky mají náběh na to býti kultovní záležitost, přežívající generace. Celkově jasnejch pět orionů, aby to mělo křupavou barvu. A nezapomeňte na trochu sole! ()

regentor 

všechny recenze uživatele

Jirka šlichta opět v akci.Nová série hlášek navazuje na jeho již legendární výroky:"když nemáme italský sýr , tak tam dáme český,pokud nemáme český tak tam nedáme žádný!" V těchto nových dílech se seznámíme s tím, že kapustu do polévky dáme, protože je zdravá .Pokud ji nemáme tak ta dáme něco jiného.Tento pořad má ryze zábavní charakter a tak si Jirka spíchnul špagetovou kejdu a jiné "speciality". Škoda , že nám v závěru každého dílu nedal doporučení ,že konzumace pouze na vlastní nebezpečí.Dobrou chuť Jyrko. ()

Wyorax odpad!

všechny recenze uživatele

Kdepak koronavirus, kam se hrabe na Jirku. Má to teď na co svést, když se po*erete. Těstovin a čočky je v domácích zásobách dost, stejně jako kečupu a toaleťáku. Takže ideálně, s Babicou v kadiboudě! ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Nejlepší prohazovač je zpět! Žádní Blaničtí rytíři apod., ale Jiří povstal z popela připálenýho jídla jako bájný Fénix a radí s vařením v těchto nelehkých časech. Poej se na to, tanec posledního skauta... doufám, že tahle karanténa ještě nějakou dobu potrvá. ()

Serjoza 

všechny recenze uživatele

Jirka Babica by měl být dalším laureátem na Nobelovu cenu za mír. Ani Matka Tereza neobohatila poválečnou Indii tolik jako Jirkův nový pořad zkroušené Čechy v době koronavirové. ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Babica ukázal, že je v něm mnohem víc, než ukázal v TV. Místo "masitých rajčat" a smažení pažitky tu teď máme tance za které by Babica určitě dostal desítku od Zdeňka Chlopčíka ve StarDance. Nejvíc mě dostalo Pulp Fiction aneb John Travolta a Uma Thurman se můžou jít zahrabat. Doufám, že jeho pořad bude pokračovat i po karanténě a čekám co náš kulinářský/taneční bohém Babica vyvede příště. Zatím má ode mě Jyrka skromných 75%. ()

FuLister 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tortila z knedlíku už zůstane ve zlatém fondu českého kulinářského umění. Plus samozřejmě Jyrkovo taneční umění. No prostě karanténa ukázal, že mistr je v excelentní formě! ()

Reklama

Reklama