Reklama

Reklama

Animáci

(seriál)
  • USA Animaniacs
Animovaný / Rodinný / Komedie / Muzikál
USA / Japonsko, (1993–1998), 34 h 41 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrají:

Rob Paulsen, Tress MacNeille, Jess Harnell, Frank Welker, Maurice LaMarche, Sherri Stoner, Jeff Bennett, Nate Ruegger, Chick Vennera, Jim Cummings (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(99)

Sourozenci Yakko, Wakko a Dot Warnerovi způsobili před padesáti lety tolik škody a zmatku, že museli být zavřeni ve vodárenské věži Warner Bros. Podařilo se jim uniknout a spolu se svými stejně praštěnými kamarády zažívají bláznivá a legrační dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tyhle potvory Bratří Warnerových a jejich sestry mě vždycky dovedly rozesmát. To je totiž tak moc trhlý, až je to hezký. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

My jsme Warnerovi...a to je naše sestra:)))) Super je především satira na fungování filmového studia, ale i takové ptákoviny jako "Helllllooooo, nurse!!!!" jsou děsně nakažlivé. Nebo alespoň tehdy byly;) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Půl bodíka přidám čistě z nostalgie, jinak to ale nebylo nic moc. Jen to vždy zabavilo svou šílenou ztřeštěností, a vyšumělo do prázdna... ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Bratri Warnerove jsou naprosto dokonaly. Jejich sestru jsem uz tak rad nemel, ale oni me dycky dokazali rozesmat... ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názorem, že je to tak trhlé až je to pěkné. Někdy i poučné. Pamatujete si třeba na Yakkův zeměpis, ještě s Československem a Jugoslávii? Pokud ne hledejte na youtube třeba. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Otče náš, ktorý si na nebesiach, posväť sa meno tvoje, príď kráľovstvo tvoje, buď vôľa tvoja ako v nebi, tak i na zemi. Chlieb náš každodenný daj nám dnes a odpusť nám naše viny, ako i my odpúšťame svojim vinníkom, a neuveď nás do pokušenia, ale zbav nás Zlého. Amen. No a teraz keď som sa pomodlila, tak zasrané televízne stanice ako trápna JOJ s jej ostrovtipom a zaostalá Markíza so smrtiacimi filmami by mohli dať niečo poriadne ako je toto a nie tie sračky typu Bučkovci. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ach Bože, zamknuli je do věže, ale oni zdrhnou zas! Nedokážu zapomenout zvláště na ten díl, kdy bratři ukazovali Picassovi, jak mají kreslit a taky jak Einsteinovi pomohli s jeho slavnou teorií. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Něco patří do zlatého fondu animace, jiné části se zas snaží diváka opít jedním rohlíkem. Dokonale vykalkulované v dobrém slova smyslu, ale nikoli masterpiece, natož jeden z nejlepších animovaných seriálů všech dob. Z těch méně populárních segmentů IMHO stojí za pozornost Rita a Runt, který je tak trochu černá ovce seriálu, přesto svůj svérázný parodických humor má. Jinak Yakko, hybrid Bugse Bunnyho a Groucha Marxe, je skvělý, dvojice myší jakbysmet. Občas až šílené inuendo pobaví a nažene mráz po zádech. Animáč pro děti, který čelil skandálu v plánech merchandizingu kvůli tomu, že byl více populární u teenagerů a dospělých, wow. Nicméně mnohem méně populární minulý collab se Spielbergem Tiny Toon Adventures byl prostě vyváženější v rozložení humoru pro děti a dospělé a fungoval lépe. Jen škoda, že jsou proti němu vzhledem k námětu předsudky. P.S. Československo v roce 1993? No tak, Warneři :( ()

902 10 

všechny recenze uživatele

'my jsme animaci vazeni, cvoci radne prasteni. my jsme vazne prastene, postavicky kreslene, jsme vazne cvoci, neni to jen pocit, ve dne ba i v noci, my animaci jsme a ne, ze ne!..." - animaci jsou stale s oblibou promitani v ustavech pro choromyslne. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa mi vážne nepáčilo. Bolo to prehnané a nejak som sa veľmi nebavil, skôr príbeh s tými dvoma myšami bol lepší, ale toto ozaj neprekročilo priemer. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dokonalý animovaný seriál. Veď je za tým pán Spielberg. Nápady a nápady, kopa srandy a skvelých postavičiek ( je ťažké si vybrať favoritov ). ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty doby, kdy jsem každé víkendové ráno koukal na Supermaxu nejdříve na Animáky a poté na Dobrodružství Rudly a Koumáka, kteří dostali svůj vlastní seriál. Vtipná byla už znělka studia Warner Brothers před samotnými Animáky, ve které se objevili všechny postavičky Looney Tunes (mimochodem, ti měli v Animácích vydařená camea). Pak přišla ta chytlavá pínička a po ní v prvním filmu trojice sourozenců Warnerových, kteří předvedli, jak dovést někoho k šílenství. Pak následovali další dva filmy s jinými hrdiny (Veverka Kecka, předškolačka Minka, holubi Péřáci, kočka Rita či myši Ruda s Kápem - Rudla s Koumákem). ()

verbst 

všechny recenze uživatele

My Áááánimááci jsme, máme smlouvy výhodné... Jsme správně praštěné, postavičky kreslené, jsme vážne cvoci, není to jen pocit my ÁÁÁnimááácííí jsme ! ! ! ! Pořád mi tohle zní v uších... I když už jsem to pěknou řádku let neviděl... A je bylo to suuuper ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Made by Cartoon Network...čo to znamená...že to bolo skvelá rozprávka, keď som bol mladý...a dodnes si to pamätám ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenejších dětských pokladů (hlavně ústřední píseň). Zatímco Disney v devadesátých letech upadal, Warneři se jakoby nezměnili a i nové postavy měly co dát. Více než ústřední trojku sourozenců Warnerových jsem však miloval Rudlu a Koumáka, kteří se zrovna dnes večer chystají ovládnout svět. ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem furt uháněl rodiče aby mě pustili k televizi nebo mi toa spoň nahrávali na video, protože u tohodle jsem nemohl propásnout ani jeden díl. Ještě teď bych se na to podíval :-D. Plný počet... není co řešit. ()

Reklama

Reklama