Reklama

Reklama

Animáci

(seriál)
  • USA Animaniacs
Animovaný / Rodinný / Komedie / Muzikál
USA / Japonsko, (1993–1998), 34 h 41 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrají:

Rob Paulsen, Tress MacNeille, Jess Harnell, Frank Welker, Maurice LaMarche, Sherri Stoner, Jeff Bennett, Nate Ruegger, Chick Vennera, Jim Cummings (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(99)

Sourozenci Yakko, Wakko a Dot Warnerovi způsobili před padesáti lety tolik škody a zmatku, že museli být zavřeni ve vodárenské věži Warner Bros. Podařilo se jim uniknout a spolu se svými stejně praštěnými kamarády zažívají bláznivá a legrační dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Fuck yeah ! Tak toto je môj najobľúbenejší seriál môjho detstva. Kým moji rovesníci fičali na Káčerove alebo Šmolkoch ja som s úžasom sledoval toto. Aninaniacs chodili tuším na Supermaxe a potom aj na ČT1 a hneď si ma dokázali získať svojím spracovaním, podivnými príbehmi a úžasným humorom, ktorý sa nedal porovnať s ničím iným čo bolo vtedy v televízií. Taktiež som miloval tie geniálne pesničky typu: Balada o Magalhaesovi, Prezident song, Pamama Canal, Nations of the world a mnohé, mnohé iné. Postavy - úplny úžas, Yakka, Wakka a Dot som mal rád rovnako a tak isto aj mafiánske holuby, Slappy a Skippyho Squirrel, Hello Nurse... Dnes už sledujem tento seriál iba v originálnom znení, čo ešte vylepšilo celkový dojem. Vtedy pred 10 rokmi som veľkému množstvu vtipov a narážiek (typu Wheel of Morality, Fox censors, Who´s on stage? atď.) nerozumel či už to bolo tým že sa daná vec nedala preložiť do češtiny alebo som bol jednoducho primalý. Takže zato, že ma toto "dielo" pobavio 2x za život v úplne inej rovine dávam 5* a Animaniacs získavajú čestné miesto v mojej TOP 10 seriálov. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

We're An-i-man-i-acs. Přátelé, kdo nezná tento seriál, zřejmě by tohle nevyhledával na CSFD. Logika jak facka. Bláznivá komedie, která je tu v Česku bohužel podceněná a zřejmě skoro i zaniklá. Je to obrovská škoda, protože tahle prdlá skupinka praštěných magorů, kteří dělají neplechu baví celé generace hlavně ve Spojených státech a přesně tam má obrovskou popularitu. Bodejť by ne! 2 známí herci Rob Paulsen a Jess Harnell jsou takovou ikonou hlavních hrdinů a znělka tohoto seriálu je nezapomenutelná a šíleně chytlavá. 3 jakýsi pejskové nejsou jedině hlavními postavami a většinou spíše jen moderují, zpívají, nebo dostanu přes kokos od Dot. Čili, spíše dávají přednost ostatním postavám, jakožto myšákům Koumákovi a Rudlovi, nebo Slappymu a Skippimu. Tento seriál je výjimečný v tom, že dokážete vydržet celou dobu s úsměvem a smíchem. Příběhy dílů se sice častou dostanou do extrémů, když naši hrdinové překazí plány, nebo naštvou zaměstnance, ale zase dokážou spravit tuhle šlamastiku podle jejich představ. Nesmím ani zapomenout na originální píseň, která byla dokonce nalezena i v češtině. Přesně tak, mluvím tedy o jedinečné skladbě zpívané Rob Paulsenem, který v těchto letech si pamatuje všechny státy a dokáže je za sebou zazpívat. Tou písní je Nations of the World, určitě si jí pusťte! Za mě rozhodně plný počet! :) ()

#47 

všechny recenze uživatele

Animáci jsou naprosto špičkoví...ale úplně nejvíc hltám myšáky Rudu a Kápa, kteří se neustále pokouší ovládnout svět!!! ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Seriál vďaka ktorému si dodnes pamätám Einsteinov vzorec E = m.c^2. Nechápem prečo týchto súrodencov zavreli do veže, sú jedni z mnohých Warner Bros postavičiek, ktoré považujem za múdrych a bláznivých zároveň. Ešte ako krpec som to pozerával a občas som nerozumel niektorým vtipom a nepoznal som všetky ostatné postavy, ale časom sa to zlepšilo. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Tihle mrňousci mi nikdy nepřišli vtipní. V dětsví jsem jejich sledováním zabíjel čas než začne něco POŘÁDNÉHO (Bugs Bunny, Duck Tales, apod.). A dá se říct, že jsem se dost nudil. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Ale jo, občas to bylo zajímavé. Občas ovšem nikoliv. Holubi nebyli zajímaví vůbec. (Ten nejblbější ze sourozenců: "A to je vaše sixtínská kaple ? A co jste udělal s předchozíma patnácti?") ()

frankie27 

všechny recenze uživatele

nikdy nezabudnem na to ako mi spestrovali moje detstvo a mrzi ma ze kazdeho koho sa spýtam ci ten serial pozna, nikto nevie co to je :( ale aj tak....Joko, Voko a Dáda boli božííííí ()

Reklama

Reklama