Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Partia hlodavcov, ktorá pravideľne zascharňovala svet. Rozvážny, zodpovedný, fešácky Chip, lajdácky, roztžitý Dale, no a samozrejme ďaľší ich parťáci z "Rýchlej Roty" - Monty Jack s neutíchajúcou chuťou na syr, múdra fešanda Gadget a vždy nápomocná mucha Bzučo, ma spoľahlivo bavili počas víkendov, keď som si ešte dokázal vychutnať kúzlo takýchto akčne dobrodružných animákov. Po roku 1989 bolo pre mňa príjemnou zmenou a potešením, keď sa v televízii začali objavovať tieto zábavné seriály z produkcie Walt Disney Pictures. *** ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota patří k mýmu dětství! O víkendu ve velmi brzkých hodinách jsem se vždycky s bráchou posadila k televizi a sledovali jsme dobrodružství téhle party (znělku bych dokázala přezpívat ještě teď). A můj nejoblíbenější díl byl ten, kde se zlýmu kocourovi dostala do rukou kouzelná lampa s džinem. :) ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Jedinej gang vpravdě konkurenční Kačerovské partě. Gumídci jsou až na třetím fleku, je mi líto. Laboratorní rendžrs byli o chlup vtipnější, komičtější, disponovali transgenderově ocasatou Gedžitkou a hlavně nebrali drogy(kromě Dalea). Tohle byl prostě reálnej strýtlajf, boj o přežití, kdežto Gumídci byli přeci jen omezeni výsostně pohádkovými kulisami. Triumfovali jen retardovanějšími nepřáteli a obývákem nad nímž se klenulo skleněné dno rybníčku.To jsem tenkrát chtěl taky, ale přeci jen míň než Gedžitku (po nějakém tom rozumném zatupírování). 90% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Legendárny seriál zo začiatku 90-tych rokov. Perfektne nakreslené postavy so skvelým charakterom, veľmi dobré príbehy, pamätné záporáky (Tlusťoch, Prof. 0) a jeden geniálny soundtrack. Pre mňa do dneska hitom a tak trošku neprekonateľným kresleným seriálom, ktorý je vhodný pre každú generáciu. PS: Sýýýrrr!!! Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

annihilation 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem ráno vstávala, abych se na Chipa a Dalea mohla dívat v televizi a teď, když mi je přes dvacet, se k nim opět vracím a vůbec se za to nestydím! :)) Myslím si, že tvůrcům se seriál povedl opravdu dobře, protože má hlavu a patu a je vtipný - když občas vidím nějaké nové pořady pro děti, tak jsem ráda, že jsem ještě stará škola, protože mi připadají neuvěřitelně stupidní. A navíc v nich není nejroztomilejší a nejhloupější veverka na světě - Dale! :)) ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Postava Montyho byla pojmenována po slavném mexickém sýru Monterey Jack, ačkoliv v originálu se snaží postavu mluvit s australským přízvukem. (Akesha)
  • Původní koncept tvůrce seriálu Tada Stonese vůbec nezahrnoval postavičky Chipa a Dalea. Verze Michaela Eisnera a Jeffreyho Katzenberga zase počítala v hlavní roli s myší, Kitem Colbym. Nakonec ale Eisner navrhl Stonesovi, aby hlavními hrdiny byli Chip a Dale. (HappySmile)
  • Monty (v originále Monterey Jack), velká myš kamarádící se s Chipem a Daleem, dostal své jméno podle slavného druhu sýra. (HappySmile)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama