Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Příběhy nerozlučných kamarádů ze Stokorcového jsou určeny hlavně těm nejmenším. Medvídek Pú společně se svými přáteli - neustále vystrašeným Prasátkem, veselým Tygříkem, histerickým Králíkem, smolařem Ijáčkem a v neposladní řadě chlapcem Kryštůfkem Robinem prožívají mnohá dobrodružství a řeší záhady, které se v jejich lese dějí. V seriálu nechybí ani vedlejší postavy jako Klokánek Rú s jeho maminkou, Slonisko nebo moudrá Sova... (wendelin9)

(více)

Recenze (37)

Kapybara 

všechny recenze uživatele

Medvídka Pů mám ráda v původní knižní podobě od A. A. Milneho, ale tohle je totální zpotvořenina, ta animace je příšerná!!! V tomhle seriálu je Pů jen obézní nesympatický ňouma, a to ani nemluvím o uťáplém ukníkaném Prasátku a Ijáčkovi, kterému trčí ze zadku hřebík. Taky mě hodně štvalo, že matce Kryštůfka Robina byly vidět ve všech záběrech jenom nohy. Samozřejmě, že to je vedlejší postava, ale to jako nemá ksicht nebo co?! Jak se někomu tohle může líbit, nepochopím. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když teď Déčko nasadilo Púa místo příšerných Dalmatinů, zkusil jsem se cca po pětadvaceti letech dívat znovu, tentokrát se svými škvrňaty... a ne, nic se nezměnilo, pořád mi to přijde jako zrůdnost, ve které se k sobě jednotlivé postavičky chovají jako sobecká asociální hovada, a individuálně jsou jeden každý na facku nebo dvě, i když každý svým originálním způsobem;) Netuším, jestli ty duševně choré postavičky takhle vymyslel už A. A. Milne, ale Disneyho zpracování je jeden z prvních případů produkce tohoto studia, jejíž sledování by se mělo dětem zakázat... 40% ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem byl velmi zaskočen, když místo mých oblíbených Kačerů a Rychlé roty se objevil na obrazovce jakýsi medvídek. Byl velmi roztomilý. Jeho každodenní dobrodružství mě velmi chytly a já se vždy nemohl dočkat dalších dílů. Tehdy dávno, já ještě jako malý svišť, jsem si každou sobotu a neděli nařídil budík a ráno vstal a hned se mi moje očička rozzářila, když jsem viděl žlutého medvídka. Mými nejoblíbenějšími postavami v tomto seriálku byly samozřejmě Pú a Ijáček, který měl neustále ve všem smůlu. Vím, že epizody skoro žádný děj neměly, ale to nevadilo. Seriál byl neuvěřitelně barevně vykreslen a všemožné barvy zde hrály hlavní prim. Dále musím zdůraznit, že díky medvídkovi jsem poprvé v životě ochutnal med, který byl tak sladký, jako všechny postavičky ze Stokorcového lesa. Hodnocení je více než jasné. Novým dobrodružstvím dávám stejně jako původním dílům 4 hvězdy. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Děti u toho sedí jako přikované, já se také občas zadívám. Není to tak naivní ani hloupé, v rámci Púovských sérii to nijak nevyčnívá. Některé příběhy jsou velmi povedené, některé už méně, ale pořád si to drží bezproblémový standard milých dětských kreslených seriálů. A Pán Bůh zaplať za starou dobrou animaci. V roce 2015 to běží na ČT Art s novým dabingem z roku 2014, úvodní píseň je také nová, ale s původními slovy, bohužel od 21. dílu je píseň s novými slovy a je to fakt strašný trapas. Asi něco jako když ti naši sedláci přezpívali znělku k Rychlé rotě. Fakt ubohost. Ještě že dabing je docela povedený. Hudba: Steve Nelson & Thom Sharp ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si tygříka, ten měl z nich asi nejlepší hlas. Kdybych všechny sjednotil a vybavil si ty barvy tak bych hodnotil za tři. Ale bylo to v mém dětství, kdy mě ten seriál oslovil. Byla to pro mě vzácnost, americká vzácnost, něco co se víceméně lišilo od RR a dalších pohádek. Tohle nebyly české hodné seriálky pro děti. Tohle byla věc kterou jsem miloval. Vlastně jsem si dával med jenom kvůli Púovi, protože jsem věřil jak je dobrý. Mňam. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Poté, co Paul Winchell, který namluvil Tygra, odešel ze seriálu, převzal jeho roli Jim Cummings, který už daboval i Medvídka Pú. (HappySmile)

Reklama

Reklama