Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Příběhy nerozlučných kamarádů ze Stokorcového jsou určeny hlavně těm nejmenším. Medvídek Pú společně se svými přáteli - neustále vystrašeným Prasátkem, veselým Tygříkem, histerickým Králíkem, smolařem Ijáčkem a v neposladní řadě chlapcem Kryštůfkem Robinem prožívají mnohá dobrodružství a řeší záhady, které se v jejich lese dějí. V seriálu nechybí ani vedlejší postavy jako Klokánek Rú s jeho maminkou, Slonisko nebo moudrá Sova... (wendelin9)

(více)

Recenze (37)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když teď Déčko nasadilo Púa místo příšerných Dalmatinů, zkusil jsem se cca po pětadvaceti letech dívat znovu, tentokrát se svými škvrňaty... a ne, nic se nezměnilo, pořád mi to přijde jako zrůdnost, ve které se k sobě jednotlivé postavičky chovají jako sobecká asociální hovada, a individuálně jsou jeden každý na facku nebo dvě, i když každý svým originálním způsobem;) Netuším, jestli ty duševně choré postavičky takhle vymyslel už A. A. Milne, ale Disneyho zpracování je jeden z prvních případů produkce tohoto studia, jejíž sledování by se mělo dětem zakázat... 40% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Živě si vybavuju jak mě strašně zklamalo, když v Disneyho hodince místo všech těch Kačerů, Rychlé roty, Letohrádek, Gumídků a podobné havěti začal chodit tenhle animovaný ekvivalent nudy. Dvě * v hodnocení jsou v zásadě jen a pouze za prvního emo-hrdinu Íjáčka. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Velmi násilně poučné (sova, králík, Kryštůfek), velmi toporně vtipné (Pú) a jen díky dvěma postavám s občas solidním dílem. Věčně rozjuchaný Tygr a hlavně geniální Ijáček měli za to, že jsem kdysi tenhle patvar sledoval celkem často. Scénáristům totiž chyběla odvaha. Občas se odhodlali k zajímavější zápletce než obvykle, ale ta většinou skončila buď tak nevinně, až zničila celý díl nebo natolik zvláštně (ve stylu příhod v knižní předloze), že další podobné už u Disneyho projít nemohly. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Jako dítěti vyrostlému na čtení pohádek rodiči se mi z tohoto seriálu upřímně zvedá žaludek. Krystalické zdisneyování. Nevadí mi styl kresby, nevadí mi pojetí postav (vůbec ne), vadí mi přesně ta nová dobrodružství, která jsou v čelní srážce s duchem původního Půa. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Bohužel patřím ke generaci nezasažené knižní předlohou. Jak mě pak mělo zaujmout něco absolutně bez děje, napětí a dobrodružství? Íáček s napichovacím ocasem opravdu nezachrání příběhy typu "prasátko šlo na výlet, ale skončilo u medvídka Pú, který musel zbaštit hrnec medu". Seriál, který mě jako malého vůbec neoslovil, ale třeba se ta poetika některým dětem (nejen jejich rodičům) líbit bude. Mimochodem, jeden kreslený pochází i z Ruska a jeho dobrodružství mají oproti těmto neskutečnou šťávu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch legendárních Disney televizních seriálů z 80. let (které jsme v Československu objevili v 90. letech). U Disneye se začali věnovat Medvídkovi Pú už v roce 1977 ve filmu The Many Adventures of Winnie the Pooh, ale protože devadesátkové děti většinou znaly jen tu televizní tvorbu, těžko se jim vysvětloval ten stařičký Disney kánon. I proto jsou dodnes někteří zklamaní, když si vzpomenou na tolik odlišnou poetiku příběhů A. A. Milneho. Co si pamatuju, u nás doma se zklamání nekonalo, na seriál The New Adventures of Winnie the Pooh vzpomínám s láskou a průběžně si doplňuju celý ten fenomén. I když vynechám loutky a 3D animaci, je toho pořád nepočítaně. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pů se mi docela líbil, ale nikdy se jeho kvality ani oblíbenost nevyrovnaly například skvělým příběhům Rychlé Roty, nebo kačerům. Viděl jsem pár dílů, a nijak zvlášť jsem si postavičky nezamiloval, ona to vlastně byla i docela nuda, jak byl ten medvídek tlustý a pomalý... ()

902 10 

všechny recenze uživatele

tohle nemuze byt nic jineho, nez disneyho odpoved na silny lobbing ustavu pro choromyslne (kde jak znamo penize prehazuji vidlemi). takze pozor na hlavu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tahle banda v dětství zaujala a i tet to není zlé a potěší to takže seriál je vždycky lepší než film. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem byl velmi zaskočen, když místo mých oblíbených Kačerů a Rychlé roty se objevil na obrazovce jakýsi medvídek. Byl velmi roztomilý. Jeho každodenní dobrodružství mě velmi chytly a já se vždy nemohl dočkat dalších dílů. Tehdy dávno, já ještě jako malý svišť, jsem si každou sobotu a neděli nařídil budík a ráno vstal a hned se mi moje očička rozzářila, když jsem viděl žlutého medvídka. Mými nejoblíbenějšími postavami v tomto seriálku byly samozřejmě Pú a Ijáček, který měl neustále ve všem smůlu. Vím, že epizody skoro žádný děj neměly, ale to nevadilo. Seriál byl neuvěřitelně barevně vykreslen a všemožné barvy zde hrály hlavní prim. Dále musím zdůraznit, že díky medvídkovi jsem poprvé v životě ochutnal med, který byl tak sladký, jako všechny postavičky ze Stokorcového lesa. Hodnocení je více než jasné. Novým dobrodružstvím dávám stejně jako původním dílům 4 hvězdy. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je celkem povedená postavička a toto je jediný seriál, na který jsem se rozpomenul, že ho kdysi dávali v TV. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Všichni ze Stokorcového lesa jsou v podstatě plejádou psychických poruch. Možná proto jsou mi tak blízcí. :-) Možná je to těma dadaistickýma příběhama a dialogama. A abych nezapomněla, fenomenální je český dabing. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Taky jsem to v dětství sledoval. Sice místy to bylo hodně infantilní, ale zase tu byl jedinečný věčně-v-depresích-zmítaný osel Ijáček s vynikajícím dabingem Radana Ruseva. Jeho znuděné a protáhlé "Áááách joooo." mě vždy dostávalo do kolen. Geniální postavička.:-) ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi detsky serial vsech dob!... Nenazrany medvidek Pu, vystrasene Prasatko, skakajici prasteny Tygrik, vecne nastvany mravokarce Kralik, oslik Ijacek, ktery je vecne mimo a mnoho dalsich zviratek tvori tak uzasnou partu, ze je vlastne jedno, ze jejich dobrodruzsvi se stale opakuji a pokud vam neni 5 let usinate nudou... No kdo by tyhle nerozlucne kamarady, kteri sou tak roztomile hloupoucci a pitomi nemel rad?.... Btw. 3D verze, ve ktere uz neni Kristufek Robin, ale nejaka mala holka, ktera spolu s Tygrem a Puem tvori sileny tym spionu v modrem je urazka klasiky :/ ()

otík 

všechny recenze uživatele

Děti u toho sedí jako přikované, já se také občas zadívám. Není to tak naivní ani hloupé, v rámci Púovských sérii to nijak nevyčnívá. Některé příběhy jsou velmi povedené, některé už méně, ale pořád si to drží bezproblémový standard milých dětských kreslených seriálů. A Pán Bůh zaplať za starou dobrou animaci. V roce 2015 to běží na ČT Art s novým dabingem z roku 2014, úvodní píseň je také nová, ale s původními slovy, bohužel od 21. dílu je píseň s novými slovy a je to fakt strašný trapas. Asi něco jako když ti naši sedláci přezpívali znělku k Rychlé rotě. Fakt ubohost. Ještě že dabing je docela povedený. Hudba: Steve Nelson & Thom Sharp ()

Reklama

Reklama