Reklama

Reklama

Štěně jménem Scooby-doo

(seriál)
  • USA A Pup Named Scooby-Doo
Komedie / Rodinný / Animovaný / Mysteriózní
USA, (1988–1991), 10 h 22 min (Minutáž: 23–24 min)

Série(4) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Tento seriál nás zavádí do Scoobyho dětství. Scooby a jeho parta už jako malé děti řeší záhady ve městě, kde vyrůstají. (helloween93)

Recenze (19)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Jednak nemám rád Scooby Doo a taky proto, že animace je oproti ostatním SD mnohem hnusnější... Jako kdyby někdo zanimoval Trnky Brnky ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Štěněcí díly vůbec nechápu. Těžko pochopit, proč to tvůrci kromě nějakého oživení (udusání) zájmu o seriál. Například Maska junior = hrůza. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Jako fanda seriálů o psovi Scooby-Doo je to pro mě naprostá klasika. "Baby" verze mi nevadila, ba naopak přišlo mi to jako dobré zpestření. Celkem vzniklo 30 dílů rozdělených do 4. sérií. tohoto seriálu. Jeden díl měl kolem 20 minut. Nejlepší byl stejnak Zrzek Harring.:) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, tento seriál vznikl dávno po celé řadě filmů a seriálů o Scooby-Doo, přesto animačně je na tom mnohem hůř než předcházející seriály, které jsem shlédl. Možná tím tvůrci chtěli zvýraznit fakt, že se děj odehrává v dětství hlavních hrdinů. Zajímavé pak na seriálu je i vykreslení jednotlivých charakterů postav. Velma je zakřiknutá, málomluvná dívka a jak jediná ze všech se nikdy neplete. To Fred se plete pořád a vždycky obviňuje zrzounského souseda. Daphne se soustředí pouze na módu a tak jen Shaggy a jeho pes zůstávají pořád stejní. Jenže se objevuje zase to, co už obsahovaly seriály předchozí. Jednotlivé díly jsou příšerně schématické a kromě toho, že se mění příšery a místa, kde se s partou hrdinů nahánějí je všechno v podstatě stejné. A tak seriál brzy nudí a je šíleně nezáživný. Hvězdu navíc tak dávám za jediné, co je na seriálu nadprůměrné a to je hudba. Ať už úvodní znělka nebo ta v jednotlivých dílech je silné zpestření a probere diváka z letargie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z tých zbytočnejších seriálov, keďže je to v zásade stále o tom istom, len o niečo infantilnejšou večerníčkovskou formou. Najmenší si to určite obľúbili, ale celkovo to nemôže urobiť ten najlepší dojem, nakoľko samotné príbehy sú až príliš priamočiare a bez nápadu. 40 % ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Tahle série mě moc nebavila. Zdála se mi dost komerční, pompézní. Mnohem víc se mi líbilo Tom a Jerry KIds z té baby verze ()

T.O.M. 

všechny recenze uživatele

Série mě velmi mile překvapila. Je jiná, ale zábavná. A  vhodná i pro menší diváky, na rozdíl např. od Záhad s.r.o. Navíc je fajn, že v některých dílech jsou 2, či dokonce i 3 samostatné příběhy:-) Uplně super je Zrzek Hering a Sluha - škoda že nejsou i jinde, respektivě škoda, že na tuhle sérii se nenavázalo. Trochu podobná přehnaně komixová, která si umí dělat legraci z vlastních klišé, je i nová série Be cool scooby doo, i když vizuálně slabší. ()

Reklama

Reklama