Reklama

Reklama

Želvy Ninja

(seriál)
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
USA, (1987–1996), 73 h 57 min (Minutáž: 21–47 min)

Tvůrci:

David Wise

Předloha:

Kevin Eastman (komiks), Peter Laird (komiks)
(další profese)

Série(10) / Epizody(192)

Želvy Ninja – kdo by je neznal? ovládají bojová umění a zachraňují celý svět! Leonardo, Donatello, Michelangelo a Rafael jsou nejsenzačnější želvy na světě, které statečně bojují se svým úhlavním nepřítelem Krangem a jeho pravou rukou Trhačem. Mají jen jednu slabost – pizzu. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Víteček k tomuto seriálu (3)

Želvy Ninja (1987) 

Pokud to člověk viděl v mládí, tak to byla pecka, ale po pravdě, je lepší si uchovat nostalgické vzpomínky, protože to vůbec nezestárlo dobře. V první řadě je velmi špatná animace, 2-4 jsou vrchol seriálu, který se nebere příliš vážně, ale zápletky jsou většinu času hodně na hlavu a od 5. dál to hodně ztrácí dech a je vidět, že tvůrci byli ochotni použít v podstatě cokoliv, jen aby měli materiál a velmi často je to extrémně chabé a různé experimenty moc nepomáhají. 3* jsou spíš z nostalgie. Ve skutečnosti na ně seriál většinu času nemá. Sjel jsem v průběhu posledních pár měsíců celý seriál a sám uznávám, že to nebyl úplně dobře investovaný čas. ()

Série 7 (1993) (S07) 

Děsná série splácaná ze všeho, co tvůrcům kde zbylo. ()

Série 9 (1995) (S09) 

Po celkově slabé druhé půlce celého seriálu překvapivě s Dreggem nabírá zase tempo. I přes ošklivý redesign želv i April a přes postavu Cartera. ()

Související novinky

Želví ninjové se dočkají rebootu

Želví ninjové se dočkají rebootu

02.07.2020

Želvy Ninja už se za ty roky dočkaly tolika rebootů, že by další verze klidně mohla vyprávět o čtveřici stárnoucích želv, co místo karate cvičí jógu a prochází si krizí středního věku. Naštěstí to… (více)

Reklama

Reklama