Reklama

Reklama

Timon a Pumbaa

(seriál)
  • Česko Timon & Pumbaa (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (1995–1999), 31 h 10 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Ernie Sabella, Jim Cummings, Corey Burton, Nathan Lane, Rob Paulsen, Jess Harnell, Nancy Cartwright, Tress MacNeille, Robert Guillaume, Tahj Mowry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Videli ste Levieho Kráľa? Ak áno, tak si určite budete pamätať bláznivé zvieratá, ktorých všetci volajú Timon a Pumbaa. Vy, ktorí ste ich ešte nevideli, sa máte načo tešiť. Títo dvaja majú neskutočný talent dostať sa z problémov, alebo naopak, problémy si vyrábať. Záleží od toho, ako sa vyspia alebo je to jednoducho všetko dielo náhody. Tak, či onak, o chvíľu sa to celé začne a vy musíte byť pri tom! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Bouzy k tomuto seriálu (1)

Timon a Pumbaa (1995) 

Už jako malého mě zaujala tahle sympatická dvojka ve filmu Lví král. Pamatuji, když jsem vstával v 7:00 na pohádky od Walt Disney a jednoho dne se právě tato dvojka sólo objevila v TV. Ihned jsem na druhý den byl připraven s prázdnou VHS kazetou a každý díl poctivě nahrával. Obě postavy mají svůj originální humor a charisma ve kterém se skvěle doplňují. Každý den nedělat naprosto nic, cpát se brouky.... To je ta pravá HAKUNA MATATA. ()

Reklama

Reklama