Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravdivý příběh o tom, jak málo stačí ke zmizení dítěte. Ztráta malého chlapce změnila život nejen rodiny, ale i většiny místních obyvatel... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

soldier8cz odpad!

všechny recenze uživatele

Bůh nám syna vzal, bůh nám syna dal, bůh nás poučil, a bůh možná i ten film natočil. Totální slátanina. Příběh nemá nic, jen to, že je to podle skutečné události. Pokud se podíváte na noční zprávy v 19:00 hod. a v 19:30 hod. tak takovýhle filmy stihnete shlédnout minimálně tři. Příběh by se časově vešel do časové linie, která by byla stejně dlouhá jako televizní reklama a nebo to budete mít rychlejší, pokud si přečtete Stejšnův komentář. Už to, že si o tom filmu čtete tenhle komentář je vzdání mu holdů a ztráta času. A mimochodem, největší pointou příběhu je, že syna najdou jeho otci, zaneprázdněného sezením si na vlastních rukách i vedení, cizí lidé. Úžasná ptákovina. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Když se ztratí malé dítě, klíčové jsou první tři hodiny !! Pak šance, že se najde živé, povážlivě klesají.." ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Podle mě zbytečný film, navíc pro našince nestravitelný i kvůli stokrát vyslovenému slovu "bůh". Těžko si představím, že mohl někoho pobavit, leda snad duševně nasytit naivního prosťáčka. ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyla zvědavá, jak to s tím klučinou dopadne, koukala bych na tento film asi prvních 10 minut. Plochá dějová linie, nulová atmosféra a všude kolem Bůh. Bez nápadu a jiskry. Podle skutečné události...tato nálepka dělá film přitažlivější, ale nakonec přinese stejně jen zklamání. Podprůměr. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

No nevim no. Ztratil se kluk. Hledali kluka. Našli kluka. Spousta keců a modlení kolem toho, dojemná hudba, všichni brečej štestim. Konec. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Je to hrůza, ale na druhou stranu je to pro lidi v takové chvíli asi to jediné, co jim dovoluje doufat. A tou je víra... ()

Reklama

Reklama