Reklama

Reklama

White Lines

(seriál)
  • USA White Lines
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Zoe Walkerová hodí za hlavu poklidný život a vydá se na Ibizu, aby zjistila víc o bratrově zmizení. Její pátrání ale brzy nabere nebezpečný a smyslný směr. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Dobrá hudba. Neodolatelný manchesterský přízvuk. Pěkné kostýmy. Krásná Ibiza. Charismatický Boxer. Rozřeďovaný příběh. Morální dno. Hlavní hrdinka - antihrdinka? Detaily zranění. Nadbytek drog. Překombinovanost. Neukončený konec. P.S. Většího packala než Marcuse jsem ještě neviděla. ()

Melodrama 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, natáčený v Ibiza town. Začátek se rozjíždí celkem pomalu, díky hlavní postavě Lauře Haddock. Přišla mi taková divná, nemastná neslaná. V posledním díle je odhalen vrah, kterého jsem sice neuhodla, ale motiv ja jasný. Je to seriál trochu drama, trochu mysterie a hlavně taky trochu psychologický, což někomu může vadit. Pro mě nejlepší postava, Boxer (portugalský herec Nuno Lopez, je i DJ a tetování má nakreslené:-), výborně zahraná a jeho obrovské charizma mě uhranulo i přes relativně malou obrazovku 80cm :-) Na seriál se stojí podívat už jenom kvůli Boxerovi. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Zoufalá snaha o prosluněnou britskou gangsterku, kde hranatý kluci mrkaj na kulatý zadky, a legračně si přitom hrajou na kovboje. Katastrofální Pinův scénář tu navíc úplně zabíjí jinak fajnovou Lauru Haddock. Kór ty pasáže, ve kterých se snaží s wannabe nadhledem promlouvat k divákům, jsou fakt horko těžko pochopitelná křeč. Tři epizody. Víc ne. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když si to pustíte v sobotu, kdy jste v pátek v noci vypili devět piv, pět panáků slivovice, čtyři brandy a od rána jste v pasti, protože spát se vám nechce, ale žít taky zrovna moc ne, jsou White Lines oddechovou střízlivěcí pohodou, u který si až pozdě večer uvědomíte, že to není nic víc, než dobře natočená telenovela. No a v neděli, pokud si na to vůbec vzpomenete, se sami sebe budete ptát: "Proč?" ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Príjemný mix thrilleru, romanci, dobrej hudby, peknej kamery a príjemného letného prostredia Ibizy. Bol to pre mňa taký malý snový výlet plný dospeláckej "fantasy". Vražda, žúrky, drogy, sex, orgie, incest, kus zo všetkého. :) Treba to brať s nahľadom, zábava je potom zaručená. Čo ma však troška mrzí je nedotiahnutý záver. Neviem, či tvorcovia počítali aj s nejakým pokračovaním (skôr sa mi zdá, že ani nie), ale úplný koniec vyšumel tak trocha do stratena. Chýba tomu proste nejaký záverečný "message", či niečo čo by ostalo v pamäti. A presne tak tento miniserál treba aj brať - nehľadať v ňom niečo, čo v ňom nie je. U mňa spokojnosť, zabavilo ma to. 8/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama