Reklama

Reklama

Syn nevěsty

  • Argentina El hijo de la novia (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Štyridsaťdvaročný Rafael má krízu. Žije v tieni svojho otca, má výčitky svedomia, že zanedbáva svoju matku, jeho bývalá manželka mu vytýka, že trávi málo času s ich dcérou a rozhodol sa , že sa rozíde so svojou priateľkou. Keď už je úplne na dne a začne mať problémy so srdcom, stretne sa so svojim priateľom z detstva Juanom, ktorý mu pomôže usporiadať si minulosť a odhaliť prítomnosť v novom svetle. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

d-fens

všechny recenze uživatele

ocenenia : Montréal World Film Festival 2001 - nominácia na Grand Prix des Amériques, Špeciálna veľká cena poroty ◘◘◘◘ Oscar 2002 - Nominácia na najlepší zahraničný film ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zajímá život v latinské Americe, tak toto je film, kde se o něm dozvíte hodně. Kupodivu se ani tak moc neliší od filmů, na které jsme zvyklí od nás, a zároveň (k ještě většímu podivu) se na první pohled neliší ani od mnoha amerických sraček. Předivo odlišnosti je v něm však uloženo hlouběji a je opravdová krása jím pronikat a nechat se jím unášet. Pokud však nemáte vytříbený cit pro hledání pod povrchem a od filmu očekáváte, že má být srozumitelný pro všechny univerzálně, možná se budete nudit. Nakonec, kdybych byl fanda třeba do Asie, asi bych se nudil taky. ()

Galerie (24)

Související novinky

Reklama

Reklama