Reklama

Reklama

Syn nevěsty

  • Argentina El hijo de la novia (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Štyridsaťdvaročný Rafael má krízu. Žije v tieni svojho otca, má výčitky svedomia, že zanedbáva svoju matku, jeho bývalá manželka mu vytýka, že trávi málo času s ich dcérou a rozhodol sa , že sa rozíde so svojou priateľkou. Keď už je úplne na dne a začne mať problémy so srdcom, stretne sa so svojim priateľom z detstva Juanom, ktorý mu pomôže usporiadať si minulosť a odhaliť prítomnosť v novom svetle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

d-fens

všechny recenze uživatele

ocenenia : Montréal World Film Festival 2001 - nominácia na Grand Prix des Amériques, Špeciálna veľká cena poroty ◘◘◘◘ Oscar 2002 - Nominácia na najlepší zahraničný film ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zajímá život v latinské Americe, tak toto je film, kde se o něm dozvíte hodně. Kupodivu se ani tak moc neliší od filmů, na které jsme zvyklí od nás, a zároveň (k ještě většímu podivu) se na první pohled neliší ani od mnoha amerických sraček. Předivo odlišnosti je v něm však uloženo hlouběji a je opravdová krása jím pronikat a nechat se jím unášet. Pokud však nemáte vytříbený cit pro hledání pod povrchem a od filmu očekáváte, že má být srozumitelný pro všechny univerzálně, možná se budete nudit. Nakonec, kdybych byl fanda třeba do Asie, asi bych se nudil taky. ()

Související novinky

Reklama

Reklama