Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Alain Delon v boji s marseillským podsvětím. Dotkni se mafie a ona spálí tvou duši i tělo... Novinářka Babetta, blízká přítelkyně Fabia Montalea, mapuje již několik let činnost marseillské mafie. S Fabiem se znají dlouho a oba vědí, že si při této práci zahrávají s ohněm. Pro inspektora Montalea je risk samozřejmostí, ale Babetta se jen sotva může vyrovnat s tím, že je bezprostředně ohrožen nejen její život, ale i životy jejích blízkých. Nashromáždila již tolik důkazů a informací, že nyní může vydat dlouho připravovanou knihu. Ale mafie dá o sobě vědět tím nejbrutálnějším způsobem, začne zabíjet nevinné lidi a Fabio má na vybranou, buď najde Babettu a její důkazy, nebo budou postupně umírat lidé, kteří jsou mu nejbližší. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele nervoznideda k tomuto seriálu (2)

Fabio Montale (2001) 

Tak Delon nám dokázal 270´ své charisma , krásné ženy s krásnýma nohama, napětí až do konce. ten starý prďola je čím dál tím lepší. Jeho táta Gabin má nahoře určitě radost, že se potatil. Čím starší tím lepší jako Gabin. tento seriál jsem viděl 5x a stále mne nenudí naopak, a klidně si přidám Franka Rivu zdraví deda :-) PS tento seriál znám do každého detailu. Vaše komentáře jsou staré není DVD tak víte starý pendrek , pan José Pinheiro to zvládl mistrně napětí graduje a já miluji Alana ještě víc, vy jenom blbě kecáte až na pár vyjímek asi 7 zbytek jsou jen kecy dívejte se na naše seriály no coment zdraví deda :-)ps asiatky asi šukaj bezvadně přeji to delonovi deda :-)22,9,18 Mathildu May tu nemuseli nechat umřít :-)a Astrid Veillon taky ne, to jsou ty krásné ženy deda 14.1.2019 i dnes 7.3.2020:-) toto se filmařům povedlo :-) 31.8.2o2o nemám slov deda :-) ()

Chourmo (2001) (E02) 

fabio montale je velice dobrý seriál herci odvedli svou práci výborně :-) delon měl vždycky kolem sebe krásý ženský:-) nejsem na chlapy ale delona miluji:-) ()

Reklama

Reklama