Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Alain Delon v boji s marseillským podsvětím. Dotkni se mafie a ona spálí tvou duši i tělo... Novinářka Babetta, blízká přítelkyně Fabia Montalea, mapuje již několik let činnost marseillské mafie. S Fabiem se znají dlouho a oba vědí, že si při této práci zahrávají s ohněm. Pro inspektora Montalea je risk samozřejmostí, ale Babetta se jen sotva může vyrovnat s tím, že je bezprostředně ohrožen nejen její život, ale i životy jejích blízkých. Nashromáždila již tolik důkazů a informací, že nyní může vydat dlouho připravovanou knihu. Ale mafie dá o sobě vědět tím nejbrutálnějším způsobem, začne zabíjet nevinné lidi a Fabio má na vybranou, buď najde Babettu a její důkazy, nebo budou postupně umírat lidé, kteří jsou mu nejbližší. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Seriál který těží z páprdovitého Delona a snaží se vypadat jako staré francouzské detektivky. Sorry, ale mě to nevzalo. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Serial nebyl to prave orechove, ale Delonuv vykon tomu pomohl. Vypadal opravdu dobre a jak vidno, byl ve skvele forme. Serial si uzival. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

To je tak fajn vidět filmového policistu, který nemá nadpřirozené schopnosti jako ti američtí. Scénář byl přizpůsoben Delonově věku, takže vše bylo uvěřitelné. Nevím, jak to Pinheiro udělal, ale Delon se pod jeho taktovkou i usmíval. A nejen on, já taky, protože scénář si neodpustil občasný jemný humor. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Delon nám dokázal 270´ své charisma , krásné ženy s krásnýma nohama, napětí až do konce. ten starý prďola je čím dál tím lepší. Jeho táta Gabin má nahoře určitě radost, že se potatil. Čím starší tím lepší jako Gabin. tento seriál jsem viděl 5x a stále mne nenudí naopak, a klidně si přidám Franka Rivu zdraví deda :-) PS tento seriál znám do každého detailu. Vaše komentáře jsou staré není DVD tak víte starý pendrek , pan José Pinheiro to zvládl mistrně napětí graduje a já miluji Alana ještě víc, vy jenom blbě kecáte až na pár vyjímek asi 7 zbytek jsou jen kecy dívejte se na naše seriály no coment zdraví deda :-)ps asiatky asi šukaj bezvadně přeji to delonovi deda :-)22,9,18 Mathildu May tu nemuseli nechat umřít :-)a Astrid Veillon taky ne, to jsou ty krásné ženy deda 14.1.2019 i dnes 7.3.2020:-) toto se filmařům povedlo :-) 31.8.2o2o nemám slov deda :-) ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Alain Delon je výborný a to je jediné, čím tato minisérie vyniká. Jinak pouzte průměr, stejně jako pozdější "Frank Riva", oproti kterému má Fabio Montale výhodu v kratší stopáži jednotlivých epizod, kterých je navíc méně. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Měla jsem trochu pochyby, jestli postarší Delon dokáže utáhnout mini-krimi-sérii a vyhnout se klišé, těžko uvěřitelné akci a předimenzovanému násilí – ale dokázal. Také jsem se obávala jména režiséra, který mě dosud nedokázal přesvědčit, že umí číst a psát (o režii nemluvě). Epizody jsou dost dlouhé, děj možná trochu pomalejší, než jsme dnes z televize zvyklí, ale příběh nepostrádá gradaci, zvraty a příjemnou míru nadsázky, které si v tomto žánru cením, a u Delona vážím. ()

Markussis 

všechny recenze uživatele

Ač je to někdy obtížné pro škarohlídy si přiznat, tak je pravdou, že Delon i v novém tisíciletí stále umí. Tento mini-krimi cyklus jsem si velmi oblíbil. Samozřejmě, že souhlasím se zdejšími ortodoxními fanoušky v tom, že se to starým francouzským kriminálkám nevyrovná. To snad ani není možné. Přesto jsem přesvědčen o tom, že tento cyklus je ve všech směrech natočen velmi profesionálně. Delonova osobnost tím jak stárne vůbec neupadá, jen dostává úplně nový rozměr. Delon zde již těží ze svého charizmatu založeném zejména na jeho životních zkušenostech. Scénář je napsán celkem efektivně a zručně. José Pinhero zde předvádí možná vůbec nejlepší spolupráci s Alainem Delonem. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Jeden z jeho serialovych kamaradu-pratel Mani, zabit v prvnim dile se schodou okolnosti jmenuje uplne stejne jako Alain Delon ve filmu Dobrodruzi, take Mani.Pozitivni mi prisli obcasne zabery na more a dum ,ve kterem nad zalivem Delon zije.Pribehem se prolinaji zabery vzpominek na detstvi a hry s jeho kamarady v jmenovane jiz zatoce. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Atmosféra skvělá a vynikajÍcí Alain Delon. Ve 14-ti jsem ho zbožňovala jen proto, že byl krásný chlap, ale protože je výborný herec, tak mi to zbožňování vydrželo až do čtyřiceti. Francouzská detektivka jak má být. ()

shifter 

všechny recenze uživatele

Chapem, ze Francuzi sa snazia o to, aby filmy a serialy z ich produkcie v distribucii prevladali, ale Delon skutocne mal skoncit uz davnejsie. Ak si chcel znova zahrat, urcite by sa prenho nasla nejaka solidna rolicka v seriali o Julie Lescautovej.. Zapletka je fajn, ale serialu chyba atmosfera a lepsie vykreslene postavy. ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Francouzská krimi se stárnoucím Alainem Delonem není nikterak zářivá , ale má slušné zápletky , skvělé exteriéry a dobře pobaví . Ovšem žádný zázrak to není , pouze stará francouzská krimiškola. ()

Moraldo 

všechny recenze uživatele

Delon jako skoro jako za mlada. Krásné prostředí, atmosféra franc. krimi staré školy. Nebylo to vůbec špatné, většině současné produkce v daném žánru se o něčem podobném může jen zdát. Delon i v pokročilém věku ukázal, že umí. ()

Reklama

Reklama