Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karanténa naplno vypukla a každý se tím dostává do vlastní svízelné situace. Teenager Franta vidí v pandemii příležitost, která rodičům neplánovaně prodlužuje dovolenou v zahraničí a jemu další volné dny. Místo domácí pohody ale dostane od své učitelky, která uvízla v Uničově, neobvyklý úkol – má dohlédnout na jejího manžela Libora, nejnevrlejšího souseda nejen v celém baráku, ale i celé ulici. Pořád to má ale Franta lepší než Petr bydlící o patro níž. Ten právě zjistil, že jeho žena Anna má milence a ráda by se posunula dál. (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotit budu až celý seriál. Zdá se mi to jako vcelku, vzhledem k okolnostem vzniku,šikovně natočený sitcom. Obsazení velmi dobré a scénář dobrý a vtipný. Ale nechvalme den před večerem a zvládnutou epidemii před koncem. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Au, to bolelo. Tohle skutečně někomu přijde vtipné? Přesně chápu, kde má být jako fór, jenže ty jako vtípky jsou slabé a ještě slabší, případně jen trapné, a navíc je herci ani neumějí prodat. Ty kostky jsou možná fajn nápad, ale bezpečné mi rozhodně nepřijdou. Navíc skutečně rovnice herec s kostkou = jakože herec bez roušky je sice tvůrci na začátku vysvětlena, přesto to působí poměrně rušivě. Mimochodem, jestli kluk hrál 14 dní hru, tak co jedl? Nechodil ani na nákupy? A určitě věřím, že v době komunikačních technologií ani jednou neotevřel Google vyhledávač, kde by mu ty zprávy vyběhly jako první. A akt bude používat zastaralý Skype místo WhatsUpu? Atd. Souhlasím s tvrzením, že jde jen o hladovou zeď pro herce a tvůrce, a když tu čtu ten pětihvězdičkový komentář, zajímalo by mne, co na tom dozyčnému přišlo jako ze života? Taky žiju už osmý týden zavřený doma s dětmi, ale podobné ptákoviny jsme fakt nikdo neřešili. A vážně někomu přijde vtipná hláška "milenec nemá zájem? - ne, je v karanténě?". Takovou trapárnu neobsahovaly ani ty nejhorší díly Comebacku. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě kolik obrů zabije ten teenager v Kingdom Come: Deliverence, ale neurazil mě to. Na druhou stranu hlavní věc, které jsem se smál byla herecká bezpečnostní pomůcka, která se objevovala a mizela. Vtipy jsou jinak jak z 80-90.tkového amerického sitcomu. To, že humor už je trochu jinde říkat nemusím. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za snahu něco natočit v době korona omezení, ale výsledek je úděsná zoufalost, která není vůbec zábavná. Kdo to dokouká do konce vyhrává psa Nováka. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

No, co si budeme povídat, nejlepším nápadem je ta krabice na hlavě. Jinak to i na dvacet minut dlouhý sitcom stojí za prdlačku. Achjo. ()

elpin 

všechny recenze uživatele

"Ha, milenec už nemá zájem, co?" "Ne, je v karánténě." :-D Sám bych se na to asi nedíval, ale s manželkou jsme se u toho dost nasmáli. Je to dobrý, nevím co tady všichni remcaj... ()

Bjesik 

všechny recenze uživatele

Trefné, vtipné, aktuální. Za mě první díl splnil vše, co měl. Představil krátce postavy, jejich pozadí, nastolil hned několik morálních problémů spojených s karanténním stavem a rozhodováním hlavních hrdinů. Jedinou výtku bych měl k počítačové hře - v Kingdom Come: Deliverance na vás kamarádi jen těžko budou čekat online a obra s kyjem tam nenajdete. Jinak samozřejmě palec nahoru za zapojení veleúspěšné české hry. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu tohle někomu přijde vtipné a ze života? Na tomto seriálu je pozitivní pouze to, že epizoda trvá pouhých 20 minut a snad jen to mě motivovalo ke shlédnutí první epizody. Nejprve před diváka netradičně předstoupili tvůrci, aby vysvětlili složitost natáčení (schválení bezpečákem a právníkem z ČT) a hlavně, aby si toto dílko a herecké výkony sami pochválili, asi z obavy, že nikdo jiný to neudělá. Vše v tomto seriálu je celkem stupidní. Jak už zde bylo napsáno, kluk paří doma 14 dnů hry a vůbec neví co se děje venku, tedy nenakupuje, nejí, nekouká na internet, nekomunikuje s rodiči přes mobil… Náhle mu volá jeho úča, aby zašel nahoru k sousedovi a řekl mu, že má vypnuté naslouchátko, ten si však při první návštěvě kluka v roušce myslí, že je to lupič, při druhé návštěvě s jakýmsi kýblem na hlavě ho má za vandala a poleje ho vodou a majzne ho holí po hlavě. Když se ta úča s manželem spojila, asi jsem očekával, že mu vše vysvětlí, že tam toho kluka poslala ona a že to není lupič ani vandal, ale Pepík ze zdola, kupodivu však k tomuto nedošlo, a i třetí návštěva kluka u starého pána končí fiaskem rozlitou instantní polévkou. Něco tak trapného se opravdu jen tak nevidí. Asi jsem náročnější divák, ale tohle za vtipné opravdu nepovažuji. Jinak chápu, že ten dědek se na ten nákup vykašlal, ale skutečně má doma jen poloprázdnou láhev s kyselými okurkami??? Jako žádné těstoviny, žádná sušenka, žádný jogurt? Vážně? Také mám rodiče v důchodu a když k nim přijedu, rozhodně jejich lednice nevypadá jako po vykradení. A pak zde máme ještě jeden manželský pár, který spolu už rok nespí, té ženské leze na nervy každé slovo jejího manžela, několik měsíců ho už podvádí s jiným a zrovna v první den vyhlášení karantény to všechno praskne. A nyní se můžeme těšit, jak se budou doma s pomocí Pazderkové štěkat. Další výživný kousek České televize ☹ ()

tchempi odpad!

všechny recenze uživatele

Hladová zeď pro herce a přidružené profese je k nepřežití. Když mi spadnuvší brada flákla o konferák a vypoulené oční bulvy začaly vytlačovat brýle z nosu, musel jsem to vypnout. ()

Mr.Jenda odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uznávám, že tato bizarní situace nabádá k natočení komedie. Toto je ale prvoplánová kravina, která se bohužel ani nemůže rovnat Ulici, protože ta je proti tomu Oscarovým skvostem. ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmi herce co nemají komediální talent, trochu hudby z Poldové a nemluvně, šaškárnu na palici jako Robot Emil.....protřepej a další ubohá veřejnoprávní "komedie" je na světě. Postrádám blicí smajlík. ()

Bobik99 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem horší. Musím říct, že u pár scén jsem se pousmál a ani mě to neuráželo. Je ale zajímavé vidět v aktuální době vznikat něco nového, které se snaží o malinko hlubší myšlenku než Ulice. Doufám jen, že se to trošku zlepší. Jeden díl v tomhle zvládnu, ale pokud to bude pokračovat stejně, hrozí moji televizi ujma. ()

Cesty timem odpad!

všechny recenze uživatele

To si tvůrci myslí, že toho svinstva nemají lidi ještě dost? Že chtějí nášup v podobě odpadu? Navíc to je podle mne opravdu sado maso pro sadomasochisty, co chtějí do těla ještě víc... 10 min. a musel jsem to vypnout. PSYCHO. Jen mne to zajímalo, ale nedalo se to. Fakt! ()

Reklama

Reklama