Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karanténa pokračuje a její konec je v nedohlednu. Anna s Petrem proto přes internet podstoupí párovou terapii, aby doma nastavili alespoň příměří. Zatímco Petr si slibuje sblížení, Anna naopak doufá, že její muž konečně pochopí, jak se věci mají. Frantu naproti tomu čeká situace, o které si myslel, že nikdy nepřijde. U jeho dveří se náhle objeví Libor s tím, že potřebuje pomoct. Jako hrdý bývalý voják to ale přirozeně nemůže hned přiznat. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Mistr119 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem teda skousnul zuby a podíval se na jeden díl, byť už podle upoutávek to vypadá jako blbost...a ke svému překvapení to fakt blbost je!! Natočené za každou cenu, aby Česká televize získala nějaké prachy a dělala si srandu z tématu, na který v zemi nejprve šíří paniku, poté soucit a teď legraci... :/ Aneb jak manipulovat s lidskou myslí, aby vše vypadalo jako "v pořádku".. :/ ()

Reklama

Mr.Jenda odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl zase díl... Postrádal děj, nulová zápletka, 100% trapnost a nenašel se jediný "vtip", u kterého by mi alespoň cukl koutek. Tak špatného Myšičku jsem ještě neviděl a o ostatních hercích ani nemluvě. Prostě "komedie" jak má být. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama