Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Původní pandemiální seriál České televize s nadhledem nahlíží na současnou nelehkou společenskou situaci. Plánovaných šest epizod rozehrává na pozadí pandemie příběhy několika obyvatel jednoho menšího českého činžáku. Hlavními hrdiny příběhu jsou teenager Franta, jehož rodiče se nestihli vrátit ze zahraničí, senior Libor, který je po letech odkázán sám na sebe, když jeho žena uvízne mimo město a mladý manželský pár Petr a Anna, pro které zákaz vycházení a karanténa budou rozhodující zkouškou jejich vztahu. Smyslem seriálu rozhodně není momentální dění zlehčovat. Naopak má s humorem a laskavostí poukázat na to, že mezilidské vztahy pokračují i v době pandemie. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele angel74 k tomuto seriálu (3)

Láska v čase korony (2020) 

První díl za moc nestál, pak to šlo trochu nahoru. Při čtvrté a páté epizodě jsem se fakt bavila, je tedy velká škoda, že poslední díl se vrátil kvalitou k těm slabším. Když přihlédnu k tomu, jak tvůrci museli kvačit s realizací, tak jsem v hodnocení přeci jen mírnější než u jiných seriálů. Myslím si totiž, že se to mohlo zvrtnout v daleko větší průšvih... (50%) ()

Není nutno (2020) (E02) 

Už jen vzhledem k tomu, že tvůrci neměli moc času na realizaci, aby byli aktuální, není seriál ani zdaleka tak špatný, jak ho spousta lidí zde shazuje. Druhá epizoda je určitě lepší než ta úvodní seznamovací. ()

Lidská práva (2020) (E04) 

Jednoznačně zatím nejlepší epizoda. Jako oddechovka fakt dobrý. Nezabere to moc času a pobavím se. ()

Reklama

Reklama