Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Učitelka literatury chce spravedlivý trest pro chirurga, který ji prý na rande znásilnil. Ten ale její verzi celé události vehementně popírá. (Netflix)

Recenze (3)

Hrabovo odpad!

všechny recenze uživatele

Me Too tentokrát pojednané jako telenovela. Děj klopýtá přes nepravděpodobné až absurdní zápletky, aby pak dospěl k dávno očekávanému konci. Herci bez výjimky odevzdávají výkon na úrovni snaživých amatérů, nesnesitelně pak přehrává herečka v hlavní roli, která ztvárňuje extrémně nesympatickou hysterickou hlavní hrdinku, kterou máte chuť proplesknout několikrát v každém díle! Pátý díl vás možná rozesměje jako mě, neboť čeho je moc, toho je příliš. Dokoukala jsem to za hlasitých monologických vlastních komentářů zvědavá, jak moc se dá zmrvit původně zajímavě rozehraný scénář o dvou pravdách. Neskutečně! ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další dílo ze španělské provenience respektive z Mallorky, kdy si prostě jeden chirurg myslí, že si může znásilnit koho chce a jejich zákony mu umožní odejít bez trestu. Není to první dílo ze Španělska, které jsem viděla, kde se tento problém vyskytuje. Musí to být příšerné, stát se obětí a vědět, že s tím nic neudělám. Je to takový návod jak bojovat ( i když hodně obtížně) s misogynním myšlením mužské společnosti. Hodit někomu něco do pití a pak dělat, že se vůbec nic nestalo, mě osobně přijde jako naprosto odporná věc...Za mě 85% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama