Reklama

Reklama

Blood and Money

  • USA Allagash
Trailer 1

Jim (Tom Berenger) si pokojne sám žije v zasnežených lesoch na severe v štáte Maine. Pri jednej z ciest nájde tašku peňazí a tým sa ocitá v hľadáčiku zlodejov, ktorí tašku chcú získať späť. Naháňanie v divočine môže začať, ale zločinci ešte netušia, s kým majú tú česť... (dixx)

Recenze (14)

Marze 

všechny recenze uživatele

Muz proti prirode,klise a hrozny scenar s vypravecimi vypadky.Vyvoj zapletky je absurdni.Barr se snazi,aby jste si oblibili postavy,ktere jsou dost nesympaticke.Plusem je krasna priroda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tom Berenger se svým křížem pajdá zasněženou krajinou, chrchlá krev a sem tam střelí nějakou vysokou. Když se mu nedopatřením podaří trefit buchtu s taškou plnou peněz, začne mít problém s jejími kumpány. Tak do poloviny se nic neděje a v té druhé musíte absolutně vypnout mozek, aby jste to celé strávili. A i tak je to problém. Hlavní hrdina se chová nelogicky, záporáci jsou absolutně neschopná jelita a scénář ze všeho nejvíc připomíná kari síť. Plusem je příroda i sám Berenger, kterého prostě můžu i v podobné srajdě. 25% a to mírně nadhodnocuji. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Rejža, kterej jde točit film s takhle starým hercem, kterej má pohybový možnosti takový, jaký je má, musí mít jasnou pedstavu o tom, jak to natočit(viz.Harry Brown).Barr ovšem do toho natáčení šel rovnou z baru, a dopadlo to hrůzně.První půlhodina mě připadá jak nepovedená skrytá kamera s T.B.v nějaký trapný reality show.Pak se stane ta věc,která má odšpuntovat stavidla děje.Jenže natočený je to hrozně.Ta scéna z lesa , kdy se vrací pro nedopalek k mrtvole, sebere prachy, načež se čtyři zloději objevěj na místě během dvou vteřin,aniž by ho viděli.Prostě nepovedený ve všech směrech.20%. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, kdo je J. Barr, ale tenhle týpek si napsal, zrežíroval a natočil film, ve kterým si dokonce i zahrál. Zní to sice obdivuhodně, ovšem to by to nesměla být taková sračka. Bylo to neskutečně hloupý, nezajímavý, bez napětí a už teď v podstatě nevím, o čem to bylo, nebylo tam nic, co bych si zapamatoval. Takže děkuji, už nikdy víc. ()

desade 

všechny recenze uživatele

Ten dedulo sa tam celý film neskutočne šuchtal. Moc tam toho nenahovorili, takže sa to dalo pozerať na dvojnásobnú rýchlosť. A aj tak sa šuchtal... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jako Alagaš není blbej film, je to takovej ten naserte mě, nechte mě chcípnout v klidu o samotě, nebo chcípnete všici kolem. Topení v jeskyni prachama bylo fajn, vyvražďování fajn, uvěřitelno fajn, prostředí superfajn. Paráda, tři hvězdy to zasluhuje, a víc si nepamatuju. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Asi 90letý hůře pohyblivý dědeček bez obtíží pobije hordu mladých násilníků někde v dupě u polárního kruhu. To není ta největší prdel. Prdel je, že chodí v oblasti, kde nikdo dlouho dříve nebyl, ale chodníčly ve sněhu jsou prochozené a na cestách jsou kolejnice po pneumatikách a všude kolem rozšlapaný sníh. Další prdel je, že ho lumpové občas najdou a on kolísavým a vratkým krokem někam pomaličku odchází, ale nikdo z lumpů ho nesleduje, nedoběhne, ba ani nedojde či nedoleze. Připadlo mi to jako jedna reportáž o Putinovi, který sice moc neumí bruslit, ale profíkům nasázel asi 10 gólů v nějakém svém krutoreálném objednaném matchi. (20%) ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když se jeden člověk plete u filmu do všeho. Určitě si ale udělal radost. Mě tedy ne. Zápory: Barr se určitě pletl i do hudby, protože to byla také pěkná zoufalost. Klady: naštěstí pod 90 minut, stejně utrpení. Závěr: nedoporučuji. ()

tahir 

všechny recenze uživatele

Tento film robi z divaka hlupaka. Ked po druhy krat vzal zbran v ktorej nebol ani jeden naboj, pricom par sekund pred tym sa z nej strielalo, myslel som ze to nedopozeram. Hviezdicka za prostredie a druha z lutosti. ()

Reklama

Reklama