Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na opuštěném ostrově u floridského pobřeží se údajně nalézá pramen mládí. Přijede sem chlapecká kapela „the Wild Ones“ a za nimi i parta hledačů pokladu, kteří se ale baví hlavně zábavou a pozpěvováním na plážích. Bohatý majitel ostrova Wellington (Brian Donlevy) pošle svoji sexy blond dceru Junior (Jayne Mansfield), aby mládež z ostrova vyhnala. Jenže ta se stará spíše o své milostné zájmy směrem k botanikovi Irvingovi (Jack E. Leonard), který se ale spíše věnuje kytkám, než jí. Irving a zejména jeho bratr Salamander se zapojí do zábavy nově příchozí mládeže a Wellington musí hledat jiné způsoby. 
Fat Spy byl pravděpodobně zamýšlen jako parodie na teenagerské komedie. Natáčel se na Floridě a ukazuje tehdejší stav populární růžové zahrady, která již neexistuje. Film je označován jako Z movie, tedy film s nízkým rozpočtem a kvalitou nižší než B a je citován v dokumentu z roku 2004 – The 50 Worst Movies Ever Made. (Peabody)

(více)

Recenze (1)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film ve kterem je spousta mladych lidi (vetsinou v plavkach) a par starych lidi (kteri vetsinou telefonuji). Vsichni extremne toporni v pokusu o herecky projev. Hodne se tam zpiva.... Nevedel jsem doted, ze existuji filmy jako je tento. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama