Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Mia se snaží odhalit smysl náhlých změn, co ji v životě potkaly, a zjistit, proč si je vůbec nepamatuje. A přitom ji děsí čas, o který přišla, i znepokojivé představy. (Netflix)

Recenze (4)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování seriálu zdánlivě navazuje na konec předchozí epizody (reálně poskočí o 1/4 roku během kterých je vše jinak). Bohužel ve vyprávění toho co se stalo j takový bordel (a je ve zcela jiném duchu), že vše působí dost křečovitě a zmateně. Scénář je o dost slabší a ve výsledku nudnější. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série nás posouvá o 3. měsíce dopředu a vše se zdá zmatené více než osvětlení na vánoční stromeček, takže je celkem jasné, že se celou řadu budeme snažit rozplést co a proč se stalo. Takže v podstatě pokračujeme dále, jelikož Homo Deus se zdá ,že byl jen špička ledovce. Přesto, že příběh se zdá být podobný, tak mě i druhá řada bavila a byla pořádně napínavá. Nikde jsem nedohledal, jestli se chystá 3. řada, ale ukončené to jakž takž je, tak by ani být nemusela, ale určitě bych se ji nebránil. Hodnocení: 78/100. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ctižádostivá a schopná dívčina z první série je v sérii druhé se ztrátou paměti, šibe jí v hlavě a převážně si prožívá nějaké vidiny. Příběh druhé série je natahovaný druháček, nezajímavý a špatný. (9%) ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívne na úrovni prvej série. Trochu mi vadili zo začiatku zmeny vo vzťahoch medzi postavami (vysvetlené Miinou amnéziou, takže proste musíme ako diváci prijať, že Jasper je ten dobrák, i keď v minulej sérií vykonal teroristický čin. Ako 2. séria ale plynula, tak mu to aj odpúšťame). Čo sa týka ostatných vedľajších postáv, tak Chen-Lu a Ole sú stále rovnaký (i keď mám pocit, že trochu viac v úzadí oproti prvej sérií), zato Lotta si prešla istým vývojom, čo chválim. Čo sa týka konca, ten je taký, že je to uzavreté, ale keby tvorcovia chceli, tak môže stvoriť aj tretiu sériu. Či bude uvidíme, ak nie, tak by nevadilo. S koncom, aký sme dostali, som celkom spokojný. ()

Reklama

Reklama