Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Aby se dostala k profesorovi, kterého podezírá z účasti na tragédii svojí rodiny, jde Mia na lékařskou fakultu. Jenže se brzo zaplétá do světa biohackingu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 85% - Pustit se do seriálu od západních sousedů jsem se sice zdráhal, protože při námětu z německé lékařské fakulty má divák chtě nechtě strach, jestli se na něj nechystá zpoza rohu mrknout sestra Stefanie nebo rovnou Doktor z hor. Jenže Mia a spol. jsou o tolik pater jinde, že ode mě takové přirovnání je rána pod pás. Dějová linka se sice inspirovala všude možně, ale inspirovala se zároveň velmi přesně. Ve výsledku tak jde o kombinaci Revenge s Veronicou Mars částečně zalitou odlehčenějším odstínem How to Get Away with Murder. Díky střídmému (chvílemi snad až nedostačujícímu) počtu epizod a jejich krátké délce jde tak téměř o jednohubku, ale co naplat - svítící myši jsou tu a snad i zůstanou. 2. série - 60% - Časový skok mezi sériemi je sice parádní vyprávěcí finta, ale v kombinaci s amnézií hlavní hrdinky už jde o pořádně natahovanou snahu. Za ony měsíce, které si Mia nepamatuje, se totiž staly věci, které dokážou v podobě zvratu na konci epizody pořádně zamotat hlavu, ale jejich vysvětlení je často banální nebo dokonce neexistující. Stejně tak mi nejde do hlavy, proč se bez většího důvodu proměnily úlohy (a do jisté míry i motivace) obou důležitých chlapců Miina života. Vážně mě mrzí, že takhle ambiciózní dílo vyklidilo pozice téměř hned vzápětí potom, co se mělo nakročeno k pozici malého kultu. Napětí pro napětí, příjemné vedlejší postavy - a napodruhé už nic navíc. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.řada: ***** Seriál je třeba brát lehce s nadhledem (svítící hlodavci a kytky, komáři s červenými očima… :)). Na druhou stranu je scénář tak chytře napsaný, že se nestihnete nudit a babrat v ptákovinách. Osobně mě jen zamrzel ten otevřený konec. 2.řada: ** pokračování Pseriálu zdánlivě navazuje na konec předchozí epizody (reálně poskočí o 1/4 roku během kterých je vše jinak). Bohužel ve vyprávění toho co se stalo je takový bordel (a je ve zcela jiném duchu), že vše působí dost křečovitě a zmateně. Scénář je o dost slabší a ve výsledku nudnější. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Reklama

Cooller 

všechny recenze uživatele

už od nazvu jsem očekával nějakou formu hackování, napřiklad lidkeho dna, klonovaní, nebo jiné geneticke blbosti, o čemž mi napovidala už prvni epizoda kde je jakasi sviti myš, svitici rostliny, typek co si sam implantuje vylepšení... ale opak je pravdou, ve výsledku je to jenom obyčejná celkem nudna hondba za pomstou jelikož v dalšich dilech už toho moc nebylo ()

roxy_ellen 

všechny recenze uživatele

Wow! Čekala jsem ledacos, s trochou předpojatosti vůči německé kinematografii.. ale tento seriál pro mě byl naprosté překvapení (příjemné). 1.serii jsem zkoukla na jeden nádech, nemohla jsem se od děje prostě odtrhnout. Herecké výkony na jedničku, především hlavní hrdinka Emma/Mia. Po dlouhé době jsem u něčeho cítila šílené napětí, které mi proudilo tělem (hlavně u posledních 3 dílů, kdy jsem pomalu nemohla ani dýchat) a zvědavost Mám takový pocit, že se na 2.serii podívám ještě dnes :)) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

No tak po tých ohlasoch v komentároch som čakal veru viac. Takých 55% to ale má. To som ešte dosť štedrý. Na nemecký netflix fajn, aj dĺžka epizód aj stopáž čiže to pozriete raz dva, ale keď to porovnám s ďalším seriálom pre nemecky netflix, how to sell drugs, tak biohackeri zaostávajú. Nejako sa ani poriadne nerozbehli. 3* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama