Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Recenze (185)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ironického komentáře málo, tupost soutěžících víc ubíjející svou povrchností a prázdnotou než aby byla opravdu zábavná (Haley nicméně občas správně ne/trefí myšlenkový cíl - "Je z L.A. a bydlí na lodi. Znamená to, že je chudý nebo bohatý?"). Ve výsledku to ale není o nic horší než jiné reality ptákoviny, které se plodí. A tahle má aspoň nezpochybnitelné produkční kvality. Nejpřekvapivější je pro mě každopádně to, co se dnes pokládá (alespoň očima amerických tvůrců) za sexy vzor (Nicole... opravdu?). A dvakrát tolik to platí u chlapů. Takového Davida jsem celou dobu díky jeho hlasu Toma Hollanda nedokázal brát vážně a Harry... inu, mám 174 cm, tak nikdy asi nedocením to, jak je výška opravdu žádaná :) Je každopádně škoda, že se nepovedlo najít nějakou výraznější paletu charakterů. Tak třeba to vyjde v druhé řadě. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vymazání mozku k obědu. Jako většina reality show je to návykové, pokud přijmete hru a bavíte se (v dobrém i špatném) na těch situacích a intelektu postav. Jak je to na pozadí a scénář se snaží "krasavce a krasavice" prodat, si asi každý dokážeme rychle domyslet. Guilty Pleasure je to však jasná a to nejen proto, že je na co se dívat (a někdy ideálně s vypnutým zvukem!). S1 Tým Francesca. S2 Prozření pánů. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

"Harry's from Australia, and I literally don't know where that is." Guilty pleasure jako vyšitý, bude to megahit :) #TeamChloe ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejlepší reality Show s perfektním nápadem. Doslova ráj na zemi s nádhernou vilou a pláží, kde tvůrci nasází nejatraktivnější lidi světa s jedním pravidlem žádný sex. Pro některé začíná regulérní měsíční horor, s kterým se vypořádat nebude jednoduché. Postavy jsou sympatické, každá má něco do sebe ( Chloe a Francesca jsou miláčci), hlášky baví a na ženy se opravdu skvěle kouká. 8 Hodinová vzrušující jízda, která mi změnila pohled na svět a postavy mi opravdu stihly přirůst k srdci. Příběh***, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 8/10. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Dvadsiatnici riešia slovníkom ženských magazínov problémy teenagerov a cesta k osobnému rastu spočíva v tom, že -nezasunieš. Guilty pleasure ako vyšitý a jediné čo ma držalo pri pozeraní na partu vymastencov "osobnostne rastúcich" každým dielom bolo to, že som nemohol prísť na to, prečo to vlastne pozerám (a triezvy!). Teórií mám niekoľko ale o tom nabudúce. Neviem ako to ohodnotiť takže priemer 5/10 ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Ty vole já se dívám na reality show :D. Normálně se stydím říct že mě to bavilo. Skupinka byla přesně tak akorát dutá (holka neví číslo na 911?RLY), moderátorka měla skvělej trefnej komentář ke všemu co se děje obohacenej o super boření 4 stěny... A jo celkově můžu říct že jsem se fakt bavil. Hodnotím to samozřejmě v rámci reality show a můžu říct že tohle je mi stoprocentně sympatičtější než nějaká výměna manželek. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Reality Show, jejíž princip je být tak opulentně hrdě stupidní, jak jen je lidsky možné, a nutno dodat, že to je překvapivě uvolňující a nesmírně vtipné - pořád mi není jasné, jestli je to záměrná parodie, nebo ne. Ale nakonec to je jedno. Jediný problém, proč se čtyřmi hvězdami váhám, je, že to celkem rychle upadá do monotónnosti a stěží to utáhne i ten nízký počet epizod - nicméně ty šíleně bezstarostně obžerské rozjezdy jsou tak vtipné, že nejde odolat. ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Tak stupidní, že se ani nedá předstírat, že to celý od první do poslední minuty není nahraný. Banda retardovaných dementů se hroutí, když jim seberou 3000 dolarů a mezitím jim přes instagram proudí miliony na účet a jako bonus najdou vnitřní sebelásku. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

#TeamAccountant. Zábava na jeden víkend, která sice rychle vyvane, ale zároveň v něčem povznese. Podobně jako u jiných reality show ona přitažlivost spočívá ve skutečnosti, že se utvrzujeme v tom, jak jsme lepší než účastníci. Posmíváme se tomu, jak jednají, a bavíme se jejich tupostí. Tady ještě okukujeme údajně totálně sexy lidi, o čemž by se v řadě případů dalo polemizovat./// Pokud se nad show zamyslíte trochu víc (stihnete to třeba u desítek záběrů na toho leguána), tak vlastně zjistíte, jak málo využívá svůj potenciál. Navíc až příliš podobá VyVoleným, přidaná exotika už to o moc nevylepší. Představené workshopy jsou ukázány hrozně odbytě a povrchně, což souvisí také s hlavním neduhem pořadu, kterým je nejasné plynutí času. Show je sestřiháná dravě a dynamicky, ale kde je ukazatel toho, kolikátý den už v resortu jsme? Kde je ten vzrušující odpočet? Kolik těch dnů vůbec bylo? Kdy byl budíček? Pak přichází další otázky… Co vaření, jak se jedlo? Mohli se soutěžící ukájet na záchodě, nebo tam byly taky kamery? Proč nedostávali úkoly nebo výzvy? Mohla to být neskutečná hlína, kdyby měl od produkce každý soutěžící různá zadání. Tady se dočkáme leda toho, že si Chloe jde „vážně pohovořit“ s Korim – tak to je drama! Je to křečovité a je znát, že byla ke kroku navedena. Co nějaké vyřazování à la Kdo přežije? To neskutečně dynamiku ve skupině změní. Lidi tady vůbec nekuli pikle, a to je škoda. Mimochodem to máme fakt uvěřit, že Jesus najednou prozřel, nechal si ujít výhru a odešel? Chce nám produkce namluvit, že všichni předem nepodepsali obří štosy papírů, ve kterých bylo jasně napsáno, kdy smí odejít – a taky onen drobný fakt, že je budou natáčet i na hajzlících (jak později potvrdil Bryce)? Ale teda gratulki – Harry a Francesca prý už mluví o děcku! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Můžete do toho jít s opovržením jakým chcete, ale po konci dílu zjistíte, že i když je to vlastně po vzoru libovolné reality-show strašně špatné (a že je nemám nakoukané), že si chcete pustit další. Nic nevystihuje podobné typy pořadů tak přesně jako guilty pleasure a jednou tu bude viset červená. Ale nebudu zastírat, nakonec mě to i dojalo.  #teamFrancesca                                                                                                                  A bavily nás i ostatní dvě sezóny. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ bizáru, na který chce koukat každý druhý, ale chlubit se tím nebude (o čemž svědčí i to, že se tato reality-show ihned dostala do žebříčku nejsledovanějších pořadů na Netflixu). Většina ženské posádky má v hlavě duto a při sledování Haley člověk jen žasne, jak se něco tak neuvěřitelně hloupého dostalo na vysokou školu. Ale to bylo evidentně záměrem tvůrců. Takže pokud se chcete pobavit tím, jak hloupí lidé intrikují a zároveň se snaží "nemít sex", tak je Too Hot to Handle přesně pro vás. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mladé žhavé maso, sexy volba šatníku, alkohol, luxusní sídlo, sexuální napětí, neustálé narážky. Ovšem zákaz jakéhokoliv erotického kontaktu. Pokud sexuchtiví soutěžící poruší některé z pravidel, strhnou se jim peníze z celkové výhry. Reality show povrchní, nicméně s nadhledem, reakce účinkujících přemrštěné až umělé, ale tvůrci do nich solidně a s chutí rýpou. Prostě výplach řídícího orgánu nervové soustavy se vším všudy. A celkově je to poměrně dobře vybalancované, takže zatímco takový Love Island nabízí vesměs jen zvedání činek, čtení „divokých“ textovek, šimrání se růžovým peříčkem nebo opalování odhalených zadků, tady mají soutěžící (a hlavně tvůrci hry) potenciál nabídnout něco jiného, kupříkladu vábivé vzrušení z porušování pravidel. Třeba v takové páté sérii potěší jistá Christine, která platí za jednu z nejpamátnějších „potvor“, respektive její dlouhé nohy, dokonale cílené narážky či provokativní pohyby směrem ke svému protějšku musí bavit. Navíc si Lana oba provokatéry, kterým jsou pravidla pro legraci, otestuje tím, že jim na jednu noc poskytne dráždivé soukromí... Kouzelně uhozené. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Viděno komplet. Bylo to skvělé. Krásně jsem se bavil a těch několik hodin sledování rozhodně nelituju. Takhle by měla vypadat skutečně zábavná reality show. A totálně jsem se zabouchl do Harryho. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Podle mě asi nejzábavnější reality show, jakou jsem kdy viděl - v podstatě od první chvíle, kdy jsem se o tom pořadu dozvěděl, mi bylo jasno, že ho budu milovat, což se taky potvrdilo. Minimálně první epizoda mi přišla zcela dokonalá a umíral jsem u ní smíchy. Strašně mě to bavilo i dál, byť to určitě není bez chyby: v úvodu jsem postrádal informaci, jakým způsobem byli vybráni protagonisti a co jim přesně před natáčením bylo sděleno; nebylo mi také jasné, zda účastníci věděli o umístění všech kamer a zda byl u natáčení přítomen nějaký štáb, nebo vše snímaly jen (skryté) kamery; zajímalo by mě také, jakým způsobem se kontroloval zákaz masturbace (např. na toaletách, o kterých tam nezazní ani zmínka); docela mi tam vadil ten komentář Desiree Burch, který mi tam přišel dost nevtipný a zbytečný (když se ta ženská navíc v poslední epizodě ukáže před kamerou, potvrdil jsem si, že je mi extrémně nesympatická; a vlastně mi tam dost vadil i ten směšný mluvící kužel), místy se mi tam vkrádala lehká nuda, a finální extra 9. epizoda mě extrémně otrávila a nejradši bych zapomněl, že jsem ji kdy viděl - srala mě tak moc, že mi to skoro zkazilo zážitek ze všech předchozích epizod, ale ten si zkazit nenechám. Trochu mi to připomnělo formát Survivor (v české verzi Robinsonův ostrov), který mě osobně nikdy nebavil, ale v tomto podání mi to přišlo dokonalé - ta kombinace nádherného mexického resortu, seznamky a zákazu sexu má prostě vše, abych z toho byl nadšený (byť se mi osobně bohužel žádná z holek na ostrově nijak zvlášť nelíbila, ani jedna nebyla můj typ a obecně tenhle typ holek nemusím). Navíc jsem docela přemýšlel o tom "růstu", který tam postavy podstupují - určitě podle mě není na místě se mu vysmívat, protože něco do sebe to podle mě mělo, byť mi ty "workshopy" přišly docela povrchní (na druhou stranu je možné, že ti protagonisti byli sami tak povrchní, že je to fakt zasáhlo, i když o dlouhodobém vlivu mám silné pochybnosti, takže mi třeba ty kecy Francescy o tom, že se z ní stala nová Matka Tereza, která teď bude všude kolem sebe šířit to, co ji naučil mluvící kužel Lana, přišly neuvěřitelně směšné, obzvlášť když se podívám na její Instagram; na druhou stranu mi přijde hloupé se těm soutěžícím vysmívat a povyšovat se nad ně - kdo jsem já, abych někoho hodnotil...). Celkově jsem se u toho fakt královsky bavil, byť mě občas trápilo, že nedokážu poznat, co tam je skutečně autentické (pokud vůbec něco) a co nahrané jen na oko. Ale pokud by vznikla další řada, uvítám ji mezi prvními. UPDATE 6.7.2021 - Komentář upraven po zhlédnutí druhé řady, jejíž vznik jsem skutečně nadšeně uvítal. Sice jsem nechápal, jak mohl někdo skočit na to, že si bude na tom ostrově užívat (byť Američani jsou na to hloupí dost), a obecně celková věrohodnost toho projektu je pro mě silně diskutabilní, ale celkově mi to nebránilo si to celé vrcholně užít. Přesto jsem se nemohl ubránit silným pochybnostem, co v chování jednotlivých účastníků je jejich přirozeností (resp. co hrají na kameru kvůli budování své image) a co jim diktuje produkce, resp. pravidla formátu, podobně jako by mě nesmírně zajímalo, nakolik spolehlivé bylo hlídání dodržování zákazu sexu a masturbace (ať mi nikdo neříká, že měli kamery i na záchodech a že by soutěžící neměli soukromí ani zde). Zaujalo mě také, že zde nikdy není ukázáno, jak a co soutěžící jedli, a způsob, jakým se zde se všemi účastníky manipuluje, mi přijde dost nefér (nechápu například, proč se tam nemohli vybrat normální lidi namísto těch majitelů  "dokonalých" těl, proč se jim od začátku neřeklo na rovinu, o co tam půjde a jak to bude s vyplacením finanční odměny). Mimochodem i u druhé řady mě zaujalo, že se zde opět objevují dívky, které jsou pravděpodobně dle dnešních instagramových měřítek považovány za atraktivní, ale mně osobně se nejen nelíbí, ale 2 z nich mi dokonce přišly mimořádně odpudivé - Larissa Trownson a Elle Monae - ech, komu ta jména za pár měsíců něco řeknou? Když nad tím tak celkově přemýšlím, osobně mi na tom formátu asi nejvíc vadí, kolik nevyřčených otazníků se nad ním vznáší, z nichž mnohé představují velké riziko, že to celé je jen velký fejk, ale odpověď se člověk asi nikdy nedozví, a tak nezbývá než to brát tak, jak to je, nebo to prostě ignorovat, což by asi bylo správnější, ale stejně vím, že třetí řadu si zase nenechám ujít. () (méně) (více)

k212 

všechny recenze uživatele

Dala jsem tři díly, ze začátku mě to vlastně přišlo vtipný (a že jsem reality-show už neviděla drahně let), ale jak se začaly na povrch drát soutěžní ambice, přibývalo podrazů a začalo se "taktizovat", čímž se začal vytrácet prvoplánovitý efekt bandy hot promiskuitních a jednodušších lidí v jednom baráku a jejich zákazu sexuálních aktivit, který je má nasměrovat na cestu hlubších vztahů, mě to přestalo bavit. No alespoň jsem si dvě hodinky naposlouchala britskou, australskou, irskou, kanadskou a jánevímjakou americkou hovorovou angličtinu na jedné hromadě! Je fascinující, jak se dnes dá vydělávat: být třeba profesionálním účastníkem reality-show. Stačí mít: a) namakaný břišáky a bicáky; b) výplně, kde je třeba a vážit do 50 kilo; nicméně a i b potřebují mít nekonečné libido a v hlavě senoslámu. ()

Reklama

Reklama