Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ačkoli nemáme moře, jsme národem rybářů. A přesto ryby skoro nejíme. Když si však uvědomíme, že to není ryba, co nám na rybách někdy nevoní, otevře se nám širý oceán gastronomických zážitků. Zjistíme, proč ryby neumrznou, když plavou ve vodě, která má čtyři stupně pod vodou. Proč je pivo lepší než mléko, a jak toho využít v kuchyni. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rybičky sú také zdravé, ale mne to osobne smrdí a nechutí, aj keď sa tu snažia dokázať opak. Ani losos to nezachráni. Prasa je prasa no. V prvej časti ale sa dozvieme veľmi veľa zaujímavostí, nie je to len o varení, čiže naozaj zaujalo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Trik zbavení se kostí u kapra mě inspiroval. Omáčka k rybě také. Lékaři říkají jíst rybu třikrát týdně, na druhou stranu jsem viděl dokumentární filmy a akvakulturách v Asii, pod nimiž jsou metry jedovatých zbytků, část jedu je rybám dodáván v potravě ze semletých jiných jedovatých ryb. Na jedné konferenci říkali, že ryby z Baltu by neměly konzumovat těhotné ženy a nemocní lidé. Je nás prostě na planetě už moc a každý den přibývá obyvatel v ekvivalentu jednoho okresního města... ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama