Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je OK, ale ve smyslu odpadu. Přitom řemeslně je to zvládnuté dobře. Je zde pár pěkných zvláštních efektů a přiléhavá hudba. Možná to chtělo vnést větší hloubku do scénáře a větší rozpočet. Než vzrušující je to zvětralé a přihlouplé. Jde zde zhruba o to, že vědecký pracovník NASA má přímo obsesi hledání důkazů po mimozemských civilizacích a blízkých setkáních s nimi. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Připojuji se k tomu, co zde už napsal BlackHood a goauld - fakt to začalo nadějně. Sice už tam se daly najít chyby, ale pořád se na to dobře dívalo, nějakou atmosféru to mělo a mě osobně příběh založený na tom, jestli je video reálné nebo ne, poměrně zaujal. Akorát mě vyděsilo, že hlavní hrdina dokázal potom zneviditelňovat věci (na tuhle větu si za chvíli vzpomeňte). Fakt jsem nějakou dobu doufal, že to celé ty dvě hodiny zůstane u minimalismu. V to jsem doufal zhruba tak 40-45 minut, jenže jak se tam objevili muži v černém, šlo to celé do hajzlu. Ze zajímavého příběhu se totiž stala akční romantická teen chujovina, která nejen že byla blbá, ale i strašně nudná. Navíc do toho všeho neustále hrají nějaké popové písničky, z čehož z (asi) 6 se tam hodila jedna a to jen asi pěti vteřinami. Zbytek byl vybrán otřesně, včetně scény, kdy SPOILER ten kluk využije svých schopností, všechny zneviditelní, zachrání kamarády, ty mrtvé oživí a spolu s mimozemšťany odletí do bezpečí (!!!) KONEC SPOILERU. Co se pointy týče - SPOILER mimozemšťané hledají toho, kdo stvořil celý vesmír (Boha) KONEC SPOILERU - asi bych ji akceptoval, kdyby ten film zůstal takovým, jakým byl prvních 40 minut, ale takhle to působilo hodně směšně. I tím svým pokusem o velkolepost je to směšné. A už vůbec jsem nepobral, proč si mimozemšťané vybraly ty dva, když za celý film není náznak, že by byli věřící. A to ten film špatně natočený není, ani efekty nejsou tak špatné, ale jinak je to prostě průser. A to bych byl v hodnocení hodně tolerantní, jelikož pro tohle téma mám slabost, ale když to někdo zmrší, nedá se svítit. Navíc tak hnusné herecké obsazení se jen tak nevidí. Jedna hvězda za kameru, druhá za obstojný začátek. 2* ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

To zase byla sračka! A dvouhodinová! Nejprve jsem vydržel do 0:50 minuty. Celou dobu se jen kecalo o tom, zda je video reál nebo fake! To už jsem nezvládal. Ale i tak mi to nedalo a za 5 dní jsem se dodíval na zbytek s nadějí, že se tam něco stane. Bohužel udělal jsem chybu, ta druhá polovina byla ještě nudnější! Navíc, ten kluk byl tak hnusně šeredný, že i ten mimozemšťan byl proti němu kráska. A když na konci začali řešit Ježíše, málem jsem se smíchy posral :-) ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Přesně jak napsal BlackHood.. začalo to nadějně. Bohužel pak to sklouzlo na teenageerovskou kravinu, kdy hlavní protagonista "našel lásku" (stejně tak -postiženou-), pak to bylo o zdlouhavém cestování až nakonec to skončilo pěknou infantilitou pro "jednoduché" jedince. Je mrzuté, že v dnešní době se už nedá najít kvalitní sci-fi příběh. Všude je takový potenciál, ale jak dojdou "nápady" co dál, tak se to tam plácá, jen aby to nějak skončilo. Že mezi tím jsou šílený nesmysly a kopance (např. to sledování?? ) - to přece není postatné. Průměrné amíkovské dítko nezajímá logika. Stačí, že jeho vrstevník je coool protože umí něco cooool a že tam mají cooool zbraně a všichni agenti jsou mooooc drsní. Škoda - mohlo z toho něco být... ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem si říkal, jestli je to film z roku 2020 nebo z 80. let. Pak jsem si říkal, že to udělali asi záměrně, aby to vypadalo jako staré dobré béčkové sci-fi. To bych i překousl a dokoukal vlastně i s nadšením. Ale jak už tu pánové uvedli, s příchodem agentů to šlo do háje. Tady v tom filmu byly snad dobrý jen efekty. Největší zabijáci: priserne zvolená hudba, za tu bych vraždil; tupý a ošklivý výraz hlavního hrdiny; nesnesitelný dialogy, útěk z Kostariky, scéna s gramofonovou deskou a hlavně Bůh aka Ježíš - to už bylo největší zabití na totální výsměch. A milión dalších nelogických věcí. Opravdu jsem nevěděl, jestli se dívám na parodii, studentský film s nulovým rozpočtem a nebo to opravdu někdo myslel vážně. Každopádně chci kontakt na dealera autorů, protože to musí být kvalitní materiál. Tohle natočit v roce 2020, to chce kuráž. Dodatek: herecké výkony byly opravdu děsivé. To je jak kdyby Bohdalka měla hrát Laru Croft. Opravdu netuším, kde ty herce vyhrabali. Asi v prváku na FAMU. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když Carl (Don Scribner) vypráví svůj příběh, říká, že se odehrál v roce 1979, 7. listopadu, a řekl, že to byl čtvrtek. Ve skutečnosti byl tento den středa. (Lajty)

Reklama

Reklama