Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku roku 2014 odtajnila FBI stovky důvěrných dokumentů poukazujících na to, že Hitler možná nespáchal sebevraždu, ale uprchl po porážce nacistického Německa do Jižní Ameriky. V poznámce Edgara Hoovera stojí: "Američtí vojenští představitelé v Německu nenašli Hitlerovo tělo, ani nemají žádný spolehlivý zdroj, který by s konečnou platností řekl, že Hitler je mrtev." Skupina předních výzkumníků, vyzbrojených nejmodernější technikou a těmito novými materiály z FBI, přistupuje k tomuto případu, jako k vyšetřování novodobého úmrtí. S odtajněnými materiály z celého světa přinášejícími dostatek nových stop a s moderní technikou, která dřív nebyla k dispozici, se tento odložený případ znovu otevírá při pokusu vyřešit záhadu obestírající skon jednoho z největších zločinců všech dob. (History Channel)

(více)

Recenze (22)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tady oceňuji tu práci a námahu při hledání důkazů. Konspiračních teorií je tu mnoho, ale je to víceméně pouze fantazírování bez jasnějšího závěru. Čím více času uběhne od roku 1945, tím bude složitější dokazovat, že historie byla jinak. Pravdu se asi nikdy nedozvíme a bez reálného základu bych tyto verze nevytvářel. To mohli nacisté projít i do jiné dimenze a žijí tam dodnes. Určitě by se našlo dost svědků, co vidělo v květnu 45 v Berlíně nějaký záblesk 😂 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Seriál má sice zajímavé téma opírající se o atraktivní konspirační teorii, avšak výsledek zas tak dobrý není. Téměř ve všech epizodách se totiž takzvaně "vaří z vody", přičemž výslednému dojmu nepomáhají ani "seriózní" interview s "důvěryhodnými" historiky. Hunting Hitler se tedy v mých očích radí k dalšímu americkému "výplachu", jehož primární účel má s historií společného jen velmi pramálo. Nebýt pár kratičkých světlých momentů v jednotlivých epizodách, začal bych zde mluvit o naprosté ztrátě času. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Jako zábavnej pořad, na kterej dá peníze tak maximálně drogovej kartel kvůli vyprání aby pak parta příživnickejch magorů hledala něco, co nikdy nemůže najít, dobrý. Nasmějete se hodně tomu, jak to berou vážně, jak předstíraj, že něco našli, jak našli "důkazy" ... :-))) Jako "dokumentární" nebo "historický" pořad? To ani omylem. Nakonec přijdou na to, že Hitler byl UFO a spolu s Elvisem a Michelem Jacksonem odletěl do jiný galaxie na další pařbu. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Hitler nechal na konci války odkráglovat dvojníka, utekl přes švýcarsko a Vatikán do španělska. Tam se chvíly schovával, než vycítil , že ho Franco práskne, sedl na ponorku a hurá za Perónem do Argentiny. Tam vybudovali nacistickou buňku a schovávali se v dźungli na severu .Pak to střihnul do kolumbie a začal s pablem vařit kokeš. Mezitím tajně lítal na Kubu a ukecával Fidela ,že ty rakety ještě nemá odpalovat bo chce rusáky zmasakrovat sám svoji tajnou zbraní pořadové číslo 23 . Je to kokotina. Vaření z vody. Záměrné překrucování historie. Věrohodnější mi příjdou i mimozemské spisy a ty už jsou dost ulítlý. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

History channel alert! A máme tu další kopírák dnešních populárně-zábavných reality šou, které diváci s hlavou jen ku okrase směle zovou dokumenty. V osmidílném!!! seriálu tým nějakýho americkýho pomatence, složený z profesionálů typu nazi hunter či investigativní novinář, vaří z destilovaný vody tak neuvěřitelnej průjem, že už zase uvažuju o pořízení zbraně a náhodné střelbě do anonymního davu debilů. Prostě proto, že mě jejich demence obtěžuje a uráží. Když opomenu formu, která sama o sobě je dokladem očekávané cílové skupiny diváků s IQ vyčíslitelného prsty jedné ruky, tak tvůrci se nebojí překrucovat fakta dle libosti, protiřečit si či stavět na naprostých výmyslech. Od prvního dílu sledujeme, jak se divákovi opakují informace, kterymi je manipulován, dělají se fantastické objevy, herci hrají že nehrají... hovna, hovna, hovna. Pak tři díly hledaj ponorku, kterou viděla ňáká bába z kuchyně a pak sem to vzdal. Odhalí se podivnosti typu ruina baráku v džungli měla splachovaci záchod (jasnej důkaz o Adolfovi), v jižní americe žijou němci a že kudy Hitler utíkal, tudy sral hákový kříze. Kdo tohle vzal na minutu vážně, tak je u mě retardovanej debil. Děkuji za pozornost. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama