Reklama

Reklama

Trosečnice

(seriál)
  • USA The Wilds
Trailer
Drama / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, (2020–2022), 16 h 9 min (Minutáž: 42–61 min)

Tvůrci:

Sarah Streicher

Hrají:

Rachel Griffiths, Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, Bonnie Soper, Jen Van Epps (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Skupina dospívajících dívek musí bojovat o přežití poté, co po havárii letadla uvízne na opuštěném ostrově. Mezi trosečnicemi vznikají spory i spojenectví, postupně se dozvídáme o jejich tajemstvích a prožitých traumatech. Dívky ovšem netuší, že se na tomto místě neocitly náhodou... (dogma97)

Recenze (4)

anicca 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto seriálu si určite sadnite. Má to svižný spôsob nakrútenie trochu pripomínajúci "Sedmilhářky", je to dráma, dosť aj psychologický thriller a mne na mnohých miestach išiel mráz po chrbte. Nebojte sa že pôjde o vymaľované rozmaznané teeanegerky. Na opustenom ostrove na to nemajú čas, tam bojujú o prežitie. Seriál sa zároveň prelína so spomienkami na ich predošlý život ktorý žili na zemi, mimo ostrova a že to nemali jednoduché. Jedna sa starala o otca na smrteľnej posteli a bojovala s nedostatkom financií a tak si privyrábala dealovaním drog , ďalšia sa zas cítila byť v tieni svojej sestry a takmer pre športovú kariéru zničila svoje zdravie. Skúste, toto bude rozhodne stáť za zhliadnutie. ()

Eddemi 

všechny recenze uživatele

Tak prve 2-3 diely som si myslel,a ze uplny shit. Som to chcela uz aj zatratit, ale potom ako sa rozvinula aj druha dejova linka, tak to do seba zacalo celkom pekne zapadat a stal sa z toho taky, ze ok - dik za 10 dielov, nakoniec to bolo fajn :-) Tak 56,5% ()

Noimosyniii 

všechny recenze uživatele

Celej seriál působí jako laciný Ztracený pro puberťáky. První série s ženskýma postavama ale měla svůj humor a pro mě přijatelný, po chvíli i fajn, postavy. Přišla druhá série a já se těšila, až jí shlídnu. Protože mě to bůh ví proč pohlcovalo. Z neznámýho důvodu se tvůrci rozhodli přidat k ženám i mužskou, druhou část, což asi mělo fungovat jako jakýsi okořenění seriálu, ale bylo to bohužel zbytečně navíc a ničemu jsme si tím nepomohli. Nevadí. Celá série se dost vlekla a do nějakýho předposledního dílu se vlastně nestalo nic moc, co by děj nějak posunulo. Ovšem finále druhý série bylo výborný a já ho neskutečně žrala. Miluju vývoj ženských postav. Nikoli těch mužských (k nikomu z nich jsem si nedokázala vytvořit vztah a nemám zapotřebí je vidět znovu v potenciální budoucí sérii.) Bohužel je v The Wilds řada scén a úseků, u kterých netuším, proč tam vlastně jsou (koho napadlo vytvořit zcela debilní narážku na Matrix na začátku posledního dílu dvojky? - bullshit, ale miluju to). Ve finále není důležitější postavy než Leah, takže škoda, že neměla tolik prostoru, kolik by si zasloužila. Ale nemůžu si pomoct, tenhle seriál je můj guilty pleasure, převážně jeho druhá část. Moje víra v Amazon vzkvétá... Amen. ()

lili5 

všechny recenze uživatele

Práve som dopozerala 2. sériu. Obidve ma veľmi zaujali, bolo to niečo nové úplne iné aj keď musím povedať prvá bola lepšia. Príbehy aj celý námet je originálny takže sa pozretie to stojí. Dokonca je to aj v niečom poučné. Ten koniec ma ale dostal. Dúfam, že sa tvorcovia umúdria a spravia pokračovanie. Ak nie tak musí zapracovať naša fantázia. ()

Reklama

Reklama