Reklama

Reklama

Spare Parts

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Holky který mají místo rukou zbraně a musí bojovat v aréně o svůj život. Přišlo mi to jako celkem dobrej nápad z kterýho by se dalo vytřískat hodně zábavy. To by to ale v rukách musel mít jinej a schopnější režisér. Prvním a zásadním problémem je, že holky jsou možná hezký ale zároveň to jsou nesympatický krávy, který si moje sympatie rozhodně nezískaly. Z toho pramení téměř nulový napětí, protože není komu fandit. Sral mě i Julian Richings v roli císaře. Výcvik děvčat působí trapně a samotný bitky jsou otřesně natočený a ještě hůř sestříhaný. Pár gore efektů to nemůže vytrhnout. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pet mladych zen bojuje jak gladiatorky. Patriarchat se otrasa v zakladech. Bitky v arene, amputace, punk-rockova hudba, drsni chlapci v kuzi. Divejte se na to s otevrenyma ocima a vypnutym mozkem a budete mit pohodu. Pro me film svuj potencial nenaplnil. Rika se ,ze fanousci hororu dokazi v kine trpelive cekat na sve motorovky ,jako zlaty hreb tohoto zanru klidne hodinu.Zde se motorova pila objevila presne po hodine. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dívčí rocková skupina padne do spáru šílené sekty, která pro potěchu bohů pořádá gladiátorské zápasy. Asi nebudu sám, kdo v tom našel několik paralel se Spartakem, ale to tady vůbec nevadí. Holky jsou dostatečně sexy, na to, že se jedná o kanadské béčko, mají solidní úroveň i bitky a na své si přijdou i fandové mile nedokonalého gore. Potěší i našláplá muzika. S vypnutým mozkem za 60%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtyři rockerky, jsou uneseny a poté nuceny bojovat na odlehlém vrakovišti v gladiátorských bitkách. Holky to jsou docela pěkný, ale nic neukážou (aspoň kozy jsem čekal), což je celkem zklamání, obzvlášť při takovým druhu filmu, celkový nápad špatný není, zbraně místo rukou - skvělý, císaře a bohy bych úplně z filmu vymazal, bitky mohli být zajímavější, potěší aspoň nějaká ta brutalita (Top scéna s motorovkou). Přivřu obě oči - slabší tři. (18. hodnocení, 5. komentář) ()

Mikecat odpad!

všechny recenze uživatele

Z celého filmu zaujímavé akurát tak 3 minúty vystúpenia štvorice kočiek na punk metalovom koncerte v bare a následná naháňačka na ceste po prerazenie pneumatiky. Zbytok možno nadchne mäsiarov: amputácie končatín, trčiace obnažené kosti, násady v podobe sekery, noža a motorovej píly a do toho stupidní "císař" z koncentráku ospevujúci bohov a jeho nepodarený synáčik feťáčik s vyholenou lebkou. jedna 10 sekundová erotická scéna, kde mladá holka jazdí na chlapovi, kde nieje nič vidieť iba jej pekný chrbát. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama