Reklama

Reklama

Spare Parts

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dívčí rocková skupina padne do spáru šílené sekty, která pro potěchu bohů pořádá gladiátorské zápasy. Asi nebudu sám, kdo v tom našel několik paralel se Spartakem, ale to tady vůbec nevadí. Holky jsou dostatečně sexy, na to, že se jedná o kanadské béčko, mají solidní úroveň i bitky a na své si přijdou i fandové mile nedokonalého gore. Potěší i našláplá muzika. S vypnutým mozkem za 60%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Holky který mají místo rukou zbraně a musí bojovat v aréně o svůj život. Přišlo mi to jako celkem dobrej nápad z kterýho by se dalo vytřískat hodně zábavy. To by to ale v rukách musel mít jinej a schopnější režisér. Prvním a zásadním problémem je, že holky jsou možná hezký ale zároveň to jsou nesympatický krávy, který si moje sympatie rozhodně nezískaly. Z toho pramení téměř nulový napětí, protože není komu fandit. Sral mě i Julian Richings v roli císaře. Výcvik děvčat působí trapně a samotný bitky jsou otřesně natočený a ještě hůř sestříhaný. Pár gore efektů to nemůže vytrhnout. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 ženské mají koncert (ačkoliv za hudbu se to považovat nedá Eva a Vašek jsou proti nim umělci) tam se pobijí a pronásleduje jich několik magorů. Tak mají nehodu a odvezou je na vrakáč kde jich unese jakási sekta co jim uřízne ruky a dá jim místo nich jakési násady na zbraně oni tam pak bojují o přežití. Tak blbě jak to píšu tak blbé to opravdu je nicméně musí se tomu nechat , že 3 ze 4 těch ženských jsou pěkné a je to aspoň krvavé. Vzniknout to v 80 letech tak je to pecka takhle je to nenáročný horor (sci-fi vůbec). 40 procent ()

Mikecat odpad!

všechny recenze uživatele

Z celého filmu zaujímavé akurát tak 3 minúty vystúpenia štvorice kočiek na punk metalovom koncerte v bare a následná naháňačka na ceste po prerazenie pneumatiky. Zbytok možno nadchne mäsiarov: amputácie končatín, trčiace obnažené kosti, násady v podobe sekery, noža a motorovej píly a do toho stupidní "císař" z koncentráku ospevujúci bohov a jeho nepodarený synáčik feťáčik s vyholenou lebkou. jedna 10 sekundová erotická scéna, kde mladá holka jazdí na chlapovi, kde nieje nič vidieť iba jej pekný chrbát. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtyři rockerky, jsou uneseny a poté nuceny bojovat na odlehlém vrakovišti v gladiátorských bitkách. Holky to jsou docela pěkný, ale nic neukážou (aspoň kozy jsem čekal), což je celkem zklamání, obzvlášť při takovým druhu filmu, celkový nápad špatný není, zbraně místo rukou - skvělý, císaře a bohy bych úplně z filmu vymazal, bitky mohli být zajímavější, potěší aspoň nějaká ta brutalita (Top scéna s motorovkou). Přivřu obě oči - slabší tři. (18. hodnocení, 5. komentář) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama